Este OFICIAL! Mark Zuckerberg și Priscilla Chan, părinți pentru a doua oară

Publicat pe 10.03.2017 la 09:07 Actualizat pe 10.03.2017 la 12:53

Mark a dat vestea cea mare!

hepta.ro

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, va deveni tată pentru a doua oară, a anunţat joi miliardarul american, potrivit căruia soţia lui, Priscilla Chan, este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Bebeluşul este o fetiţă şi se va naşte în acest an.

Soţii Zuckerberg nu erau siguri că vor putea să aibă un alt copil după prima sarcină a Priscillei, care a fost extrem de dificilă, a precizat Mark Zuckerberg într-un mesaj publicat pe Facebook.

”Nu pot să mă gândesc la un dar mai bun decât acesta, că Max va avea o soră, iar eu sunt foarte bucuros că Max şi sora ei se vor avea una pe cealaltă”, a adăugat antreprenorul american, care a dezvăluit că şi-a petrecut copilăria fiind înconjurat de fete, deoarece are trei surori.

Prima fiică a cuplului, Max, a ţinut pentru o perioadă prima pagină a presei internaţionale, în 2016, după ce Mark Zuckerberg a publicat o fotografie pe Facebook ce o prezenta pe fiica lui în timp ce primea vaccinurile de imunizare. Fotografia a generat dezbateri furtunoase pe Facebook, discuţiile fiind centrate pe beneficiile şi riscurile generate de vaccinuri.

Anunţul de joi a fost făcut în aceeaşi zi în care acţiunile Facebook au atins cel mai ridicat nivel al lor din toate timpurile - 138,57 dolari -, depăşind aşteptările specialiştilor.

Mark Zuckerberg are o avere netă de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes. În anul 2015, magnatul american a anunţat că va aloca 99% din totalul acţiunilor pe care le deţine în compania Facebook unui proiect de caritate care promovează potenţialul uman şi egalitatea.

Mark Elliot Zuckerberg, născut pe 14 mai 1984, este un programator, antreprenor, manager şi filantrop american, cofondator şi CEO al reţelei de socializare Facebook.

Zuckerberg a cunoscut-o în timpul studenţiei sale la Universitatea Harvard pe studenta Priscilla Chan, care urma să îi devină soţie. Relaţia lor a început în 2003.

Priscilla Chan este fiica unor refugiaţi chinezo-vietnamezi, care s-au mutat în Statele Unite după ocuparea oraşului Saigon, în 1975, de Armata de eliberare vietnameză. S-a născut în Braintree, Massachusetts, o suburbie a oraşului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy în 2003.

Pe 19 mai 2012, Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit, într-o ceremonie privată, organizată în reşedinţa fondatorului reţelei de socializare Facebook.

Pe 31 iulie 2015, Zuckerberg a anunţat că el şi Priscilla vor deveni părinţii unei fetiţe. Pe 1 decembrie 2015, Mark Zuckerberg a anunţat naşterea fiicei sale, Maxima Chan Zuckerberg, căreia părinţii şi rudele îi spun ”Max”. Pe 6 decembrie 2016, prin intermediul unui videoclip realizat pentru a marca debutul Anului Nou Chinezesc, cuplul a anunţat că numele oficial chinezesc al lui Max este ”Chen Mingyu”.

În articolul

Este OFICIAL! Mark Zuckerberg și Priscilla Chan, părinți pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x