Foto: La trei luni de la naștere, ȘOCHEAZĂ din nou! Bianca Drăgușanu, IMAGINEA care a declanșat SCANDALUL

Publicat pe 28.12.2016 la 09:20 Actualizat pe 28.12.2016 la 14:01

Bianca Dragusanu, pusa la zid de internauti!

La trei luni de când a devenit mămică, Bianca Drăgușanu șochează din nou! De această dată, vedeta a surprins internauții cu o imagine, care a dat naștere la o serie de controverse.

Sarcina fostei asistente tv a fost de-a lungul timpului pusă sub semnul întrebării. Prin aparițiile sale. Bianca Drăgușanu nu a făcut decât să alimenteze zvonurile, dându-le apă la moară celor care au susținut că ea ar fi apelat la o mamă surogat.

Ultima imagine postată de vedetă a iscat controverse în rândul internauților, aceștia nereușind să înțeleagă cum Bianca poate să arate așa, având în vedere că în urmă cu trei luni a trecut printr-o operație de cezariană.

Abdomenul fostei asistente tv este plat, lipsit de orice imperfecțiune estetică. În imaginea postată de vedetă nu apare nici măcar urma de la intervenția suferită.

"Acum stă cu burta la vedere, dar când așa zisa sarcină, a văzut-o doar ea, haaaa. Dar acum fuge repede la doctor și își face o tăietură la mișto, că doar este fată deșteaptă. Cine o mai crede că eu nu. Dar mă împiedic de ea pe aici mare vedetă", a scris cineva pe pagina oficială de facebook a vedetei.

"Îmi este imposibil să cred că poți arăta așa (și aici mă refer strict la abdomen!!!!!!!!) la numai 3 luni de la naștere. Indiferent de câte kg ai luat în timpul sarcinii, în cât timp le-ai dat jos etc Cine a născut știe clar despre ce vorbesc..."

"Chestia e că unele se refac foarte repede într-adevăr, dar nu poți avea un abdomen care să arate așa după 3 luni de la naștere numai în cazul în care faci foarte multe lucruri pentru corpul tău..."

"Nici o operație de cezariană! Și eu sunt mamă de două fete, una născută normal, și cealaltă cezariană, dar se poate vedea .Cred că a Biancai este pe coloană, și nu pe burtă."

"Unde e tăietura de la cezariană??"

"Doamnee cum o fi stat fetița în burtica aia mică", acestea sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la fotografia publicată de Bianca.

În articolul

Foto: La trei luni de la naștere, ȘOCHEAZĂ din nou! Bianca Drăgușanu, IMAGINEA care a declanșat SCANDALUL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x