FOTO! Ea este cântăreața cu cele mai sexy picioare din showbiz!

Publicat pe 26.02.2014 la 13:03 Actualizat pe 11.06.2014 la 12:21

A purtat rochii mini toată viața. Motivul a fost cât se poate de simplu: picioarele ei sculptate, lungi, au atras privirile bărbaților ani la rând. Astăzi, la , cântăreața aceasta se întrece cu Beyonce „capitolul rotunjimi perfecte”

A purtat rochii mini toată viața. Motivul a fost cât se poate de simplu: picioarele ei sculptate, lungi, au atras privirile bărbaților ani la rând. Astăzi, la 75 de ani, cântăreața aceasta se întrece cu Beyonce „capitolul rotunjimi perfecte”.

Tina Turner rămâne „simply the best”. Pe numele ei adevărat - Anna Mae Bullock, rockerița a zdruncinat scene de concert din întreaga lume cu hit-uri precum „Private Dancer”, „What's Love Got to Do With It?”și mișcări de dans bestiale. Înainte să ajungă artista rock cu vânzări record și cele mai multe bilete pentru concert vândute vreodată, câștigătoarea a șapte premii Grammy a avut o căsnicie mizerabilă și o copilărie grea. Ea și sora ei au fost abandonate de părinți, iar după moartea bunicii,a fnst nevoită să se mute în Missouri.

La nici 20 de ani, Anna Mae a ajuns pe scenă cu trupa lui Ike Turner. Acesta i-a oferit șansa de a înregistra un cântec cu el, pentru ca apoi să o ia de soție. În 1976, după ani de abuz domestic, Turner a părăsit domiciliul conjugal cu 36 cenți în buzunar. A rămas faimoasă pentru declarația sa (provocată de această despărțire): „Uneori, trebuie să lași totul în urmă - să te purifici. Dacă nu îți place ceva... orice ar fi, scapă de el. O să-ți dai seama când ești liberă că adevărata creativitate, adevărata ta identitate iese la suprafață”.

În articolul

FOTO! Ea este cântăreața cu cele mai sexy picioare din showbiz!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x