FOTO! Pantofii la care visa Carrie Bradshaw nu mai sunt un mit urban - colecția SJP va fi lansată în februarie

Publicat pe 06.01.2014 la 14:21 Actualizat pe 06.01.2014 la 15:35

Sex and the City, serialul care a fost lansat în 1998 continuă să fie la fel de popular și acum, 16 ani mai târziu. Cele patru prietene: Carrie, Charlotte, Miranda și Samantha ne-au cucerit prin personalitatea lor și modul deschis de a discuta despre relații, sex și iubire.

Mai mult, replicile inteligente și pline de umor, dar și modul diferit în care fiecare dintre ele se raportează la relații și viață conturează patru personaje distincte, dar la fel de îndrăgite. Dacă fiecare dintre noi are un personaj preferat în ceea ce privește personalitatea, în privința stilului vestimentar, părerile sunt aproape unanime: Carrie Bradshaw este cea care a cucerit printr-un stil vestimentar inconfundabil, pe care multe femei vor să-l imite.

Vestea bună este că Sarah Jessica Parker, cea care i-a dat viață personajului Carrie Bradshaw își lansează o linie de pantofi intitulată simplu SJP. Actrița a anunțat deja că încălțările vor fi inspirate de rolul care a consacrat-o. Ea colaborează cu George Malkemus, președintele Manolo Blahnik USA. Pantofii vor putea fi achiziționați de pe Nordstom.com începând cu luna februarie. A mai rămas doar o lună până când orice fashinostă va putea arăta ca îndrăgita Carrie Bradshaw.

Primele imagini postate pe nordstom.com confirmă faptul că pantofii sunt fie identici sau foarte similari celor purtați în serial. Pentru cunoscătoare: în sezonul 4, Carrie ajunge să lucreze la revista Vogue și să pătrundă în "dulapul magic" al redacției, acolo unde se găsesc piese vestimentare rare, ce au fost folosite la diverse ședințe foto. Ea este atât de extaziată să descopere o pereche de Manolo Blahnik Mary Janes încât exclamă "Credeam că sunt un mit urban!" Ei bine, mitul devine realitate, pentru că frumoasa pereche de pantofi va fi de vânzare în câteva săptămâni.

Și nu uita, serialul Sex and the City va fi difuzat pe Euforia TV, începând cu 14 ianuarie!

Foto: nordstrom.com

În articolul

FOTO! Pantofii la care visa Carrie Bradshaw nu mai sunt un mit urban - colecția SJP va fi lansată în februarie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x