GALERIE FOTO! 8 barbati fatali care le dau clasa actorilor "sexy" de azi

Publicat pe 18.09.2013 la 11:52 Actualizat pe 18.09.2013 la 12:43

Richard Gere

Inainte ca posterele cu Robert Pattinson si Zac Efron sa ajunga pe toti peretii camerelor de pustoaice, Robert Redford, Richard Gere si Patrick Swayze le luau mintile mamelor. Manierele elegante, tunsorile barbatesti si trupurile divine le faceau pe tinere sa mearga mai des la cinematograf decat la intalniri pe ascuns, cu iubitii, in parc. Starurile clasicului Hollywood cucereau prin atitudine, priviri patrunzatoare si... miscari de dans.

Burt Reynolds - eroul atipic al Vestului Salbatic, un cowboy care stia sa flirteze istet, fara sa foloseasca fraze adunate de pe net sau la coltul strazii. Cu un fizic de invidiat si o privire patrunzatoare, Reynolds era un playboy irezistibil.

Robert Redford se afla la coltul opus - elegant, manierat, un Jay Gatsby perfect. Redford intruchipa idealul de barbat pentru multe femei, aflat undeva pe un piedestal, in propriul "palat de clestar".

Elvis Presley - un rocker cu o voce care iti dadea fiori si un fizic de fotomodel. Un precursor al lui R-Patz, daca vreti. O legenda, un star, Elvis a fost idolul a milioane de femei.

Richard Gere - un mix intre Robert Redford si Burt Reynolds. Un dandy adevarat, Gere avea atat manierele unui domn cat si farmecul unui playboy.

John Travolta - iubitul perfect pentru o fashionista incurabila. Parul perfect coafat, helanca mulata, miscarile gratioase - un hipster al timpului sau, cu care orice fata ar fi defilat mandra la Saptamana Modei.

Paul McCartney a sucit mintile adolescentelor din prima clipa. Atunci, pana si tunsoarea il avantaja. McCartney era, indiscutabil, imaginea frumoasa a trupei Beatles iar fetele ar fi facut orice pentru el.

Patrick Swayze nu a fost doar un actor frumos, ci si un dansator excelent. Talentul lui pe ring era un bonus pe care nicio femeie (fie ea si maritata) nu il putea ignora. In "Dirty Dancing", Swayze le-a convins pe fete sa inceapa sa isi caute iubirea in cluburile de dans iar in "Ghost", a demonstrat ca romantismul nu a murit.

Clark Gable - barbatul pentru care mustata s-a inventat. Chiar si asa, in rolurile in care era fortat sa scape de semnul sau distinctiv, Gable ramanea un barbat extrem de HOT.

foto: hepta.ro, facebook.com

În articolul

GALERIE FOTO! 8 barbati fatali care le dau clasa actorilor "sexy" de azi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x