GALERIE FOTO! Cum arată actorii din celebrul film "Sunetul muzicii" după 48 de ani?

Publicat pe 06.12.2013 la 15:10 Actualizat pe 09.12.2013 la 20:29

Julie Andrews, Maria von Trapp

La 48 de ani de la filmul "Sunetul muzicii", lucrurile s-au mai schimbat, mai ales înfățișarea actorilor. Aceștia nu mai sunt în floarea vârstei, ci unii chiar au devenit bunici.

Charmian Carr, Liesl von Trapp

Deși nu mai este la vârsta adolescenței, Charmian Carr se poate considera o femeie împlinită. Ea este mama a doi copii și designer de interior în California. Carr a renunțat la actorie dar a considerat o experiență minunată rolul din "Sound Of Music".

Nicholas Hammond, Friederich von Trapp

Acum rezident al Australiei, Nicholas Hammond este actor, scriitor și producător. Nicholas nu a uitat însă experiența din film, lucrând chiar de curând la un documentar numit "Climbed Every Mountain with Nicholas Hammond," care povestește întreaga istorie a familiei von Trapp.

Heather Menzies, Louisa von Trapp

După ce a acceptat numeroase roluri în anii '70-'80 și chiar pozând nud pentru Playboy în 1973, Menzies și-a continuat cariera, devenind avocat pentru pacienții de cancer și familiile lor. În prezent este mamă a trei copii și creatorul Fundației Uhrich pentru cancer, ce poartă numele fostului ei soț.

Duane Chase, Kurt von Trapp

Chase a părăsit lumea filmului la scurt timp după "The Sound Of Music" pentru a urma o carieră în geologie și software design. El locuiește acum în Seattle împreună cu soția sa.

Angela Cartwright, Brigitta von Trapp

După "The Sound Of Music" actrița a mai avut un rol în filmul "Lost In Space". Cartwright va deveni ulterior autor, fotograf și artist. În prezent are doi copii și o serie de cărți scrise.

Debbie Turner, Marta von Trapp

Timpul petrecut în Austria se pare că i-a purtat noroc lui Debbie. După terminarea liceului, Turner devine schior profesionist. Ea are acum patru fiice și propria companie de design floral și organizare de evenimente.

Kym Karath, Gretl von Trapp

Cea mai mică membră a familiei von Trapp a apărut în numeroase show-uri TV în anii '60- '70, inclusiv în "Lassie," "My Three Sons," "Lost In Space" și "The Brady Bunch." Ea este în continuare actriță și realizează show-uri în Los Angeles.

Julie Andrews, Maria von Trapp

Deși va rămâne în istorie pentru rolurile din "The Sound Of Music" și "Mary Poppins," Julie Andrews -- acum cunoscută cu numele de Dame Julie Andrews -- a apărut și în "The Princess Diaries" în 2001 și a fost vocea personajelor din "Shrek Forever After" și "Despicable Me."

Christopher Plummer, Georg Johannes von Trapp

Câștigător al premiilor Emmy și Tony, Plummer a apărut recent în filme precum "The Girl With The Dragon Tattoo," "Muhammad Ali's Greatest Fight". În 2011 el a devenit primul actor în vârstă care a obținut un premiu Oscar pentru rolul din "Beginners."

În articolul

GALERIE FOTO! Cum arată actorii din celebrul film "Sunetul muzicii" după 48 de ani?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x