George Burcea, soțul Andreei Bălan, spune, în sfârșit, cum a început relația cu artista: ”Ea era clientul”

Publicat pe 21.06.2017 la 08:42 Actualizat pe 21.06.2017 la 11:43

Despre Andreea Balan si George Burcea s-a spus ca s-au indragostit la filmarea unui clip. Acum, actorul spune cum s-a intamplat totul, de fapt.

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a oferit un interviu în exclusivitate la Xtra Night Show. El a povestit cum a început relația lor, dar a mărturisit și alte secrete de cuplu.

”Ne-am cunoscut în 2014. Un prieten de-al meu m-a chemat la un casting pentru clipul Andreei Bălan. Era o listă scurtă, de 7 băieți. Am luat castingul. Mi-a plăcut de ea, de ce să nu recunosc. Nu s-a întâmplat nimic atunci. Profesionist cum sunt, eu m-am gândit să îmi fac treaba, să mulțumesc clientul, iar ea era clientul. Am făcut schimb de Facebook, de numere de telefon. Am vorbit despre cărți, de dragoste, relații, clip, piesă... După un an de zile am început să vorbim iar. Am chemat-o la o piesă, <Azilul de noapte>. Eram un personaj care își bate nevasta. Săraca, era... De acolo, povestea a continuat, a venit totul natural, nu a fost nimic strategic”, a mărturisit George despre cum a început relația lui cu Andreea Bălan.

El a dat și din casă câteva secrete. Actorul a povestit cum descurg lucrurile în familia lor, ce vorbesc ei, dar și de ce o iubește pe Andreea:

Îmi place că e mitică, e dulce iubăreață, iubește copilul la nebunie, mă iubește pe mine, mă respectă... dacă nu-mi plăcea, nu mai eram aici”, a mai spus George.

Actorul a mărturisit că este un om simplu: ciclă cu transportul în comun. El a mai spus și care este marea lui dorință: mai vrea un copil cu Andreea Bălan.

În articolul

George Burcea, soțul Andreei Bălan, spune, în sfârșit, cum a început relația cu artista: ”Ea era clientul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x