HOROSCOP 19 mai: Peștii au parte de minuni la tot pasul, cum ar fi o zi liberă de la job!

Publicat pe 19.05.2016 la 00:39 Actualizat pe 19.05.2016 la 00:45

Pentru că tot sunt ei cu gândul la vacanță, peștii ar putea avea partea astăzi de minuni. Iar o zi departe de job ar fi ideală pentru ei!

Pentru că tot sunt ei cu gândul la vacanță, peștii ar putea avea partea astăzi de minuni. Iar o zi departe de job ar fi ideală pentru ei!

Vezi ce spun astrele pentru fiecare zodie:

Berbec
Este o zi bună de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu instituțiile bancare. Dacă la locul de muncă ești implicat în activități ce implică bani sau bunuri comune s-ar putea să descoperi anumite nereguli. Va trebui să încerci să remediezi lucrurile, chiar dacă asta presupune și ceva neplăceri colegiale. Totuși ai grija sa nu iasă în evidenta prea mult latura ta materialistă.

Taur
Relațiile parteneriale sunt foarte animate. Nu prea ai tu chef să te implici in discuții sau activități de grup, însa va trebui să te alaturi celorlalti. Se pare ca este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările în care esti implicat. Unele se afla aproape de final, astfel că o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită. Divergența de opinii va fi la ordinea zilei. Fii prudent și ascultă-i pe ceilalți cu atenție!

Leu
Activitățile gospodărești reprezintă tema principală a zilei. Poți face o curățenie generală, o reparație ce își așteapta demult rândul sau poti cumpara ceva deosebit pentru casa. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. S-ar putea ca un membru al familei sa-ți ceară ajutorul. Pe de alta parte, gândurile tale zboara către alte ținuturi îndepărtate, în care se pare că ai dori să te muți.

Scorpion
Este o zi bună pentru tine, chiar dacă stările tale de spirit fluctuează mult. Ai șanse să rezolvi o multime de lucruri. In primul rand ar trebui sa te ocupi de propria persoana. O vizită la un salon de frumusețe, ceva cumpărături pentru sufletul tau sau îți poți programa cursuri de dezvoltare personală, relațională sau de artă. Cei din jur te pot percepe ca pe un personaj destul de agresiv si obositor, astfel că recomandabil este să îți dozezi forța și să o folosești cu masură.

Citește continuarea aici.

În articolul

HOROSCOP 19 mai: Peștii au parte de minuni la tot pasul, cum ar fi o zi liberă de la job!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x