Horoscopul zilei. Cum îi afectează Luna în Taur pe nativii zodiacului

Publicat pe 27.07.2016 la 06:13 Actualizat pe 27.07.2016 la 06:38

E important pentru ține să te simți în siguranță din punct de vedere financiar, dar pe de altă parte ai vrea să te și distrezi.

Berbec

E important pentru ține să te simți în siguranță din punct de vedere financiar, dar pe de altă parte ai vrea să te și distrezi. Așa că astăzi e nevoie să-ți regandesti prioritățile în materie de cheltuieli, astfel încât să păstrezi un echilibru între ce primești și ce dai.

Taur

E clar că a venit momentul să te ocupi și de ține, oricât de mult ți-ai dori să fii disponibil pentru familie. E timpul să-ți stabilești limite noi și să-ți conservi energia, pentru a te putea concentra pe ideile și intențiile tale. Nu uită, dacă tu ești bine, le poți fi de folos și altora.

Gemeni

Pentru tine, Luna în Taur înseamnă retragere spre interior, crearea unui spațiu intim pentru ține, în care să te conectezi cu centrul ființei și să te relaxezi. Cu cât mai puține griji și gânduri, cu atât mai util și constructiv. Așa că permite-ți o pauză de la treburi și zgomot. Te ajută plimbările în natură și în preajmă unei ape sau lucrul cu cristalele.

Rac

Luna în Taur activează zonă prietenilor și anturajului, a proiectelor și aspirațiilor. E destul de multă rezistentă, sunt poticneli, dar toate acestea sunt un semnal de alarmă că ceva nu funcționează sau că persiști în compromisuri relaționale păguboase. E timpul să-i vezi pe unii prieteni exact așa cum sunt și nu cum vrei să-i vezi.

Leu

Pentru tine, zonă carierei primește astăzi o cantitate însemnată de energie, pe care o poți folosi pentru a te repoziționa în cadrul unor proiecte și activități. Ai nevoie să lucrezi la recâștigarea autorității prin renunțarea la o zonă de confort și la obiceiuri care te slăbesc de putere si… de resurse materiale.

Fecioară

E timpul pentru o analiză atentă a convingerilor și credințelor care te împiedică să materializezi ceea ce-ți dorești. Chiar dacă nu e o perioadă de schimbat concret lucruri în viață ta, este totuși un moment excelent pentru a da startul unor schimbări interioare care se vor reflectă și în exterior, în viață ta.

Balanţă

Luna în Taur vorbește despre resurse care aparțin altora, dar de care ai nevoie pentru a te simți în siguranță. E timpul să recunoști ce nevoi ai și să ceri sprijin. Poate nu primești ce aștepți, de unde aștepți. Dar cu siguranță, dacă ești atent, vin spre ține tot felul de daruri și beneficii pe alte căi.

Scorpion

Te afli într-un moment de ajustare și recalibrare în ce privește proiectele și parteneriatele începute de curând. Luna în Taur, în aspecte tensionate cu planetele din zonă carierei arată că e nevoie de efort și de renunțarea la unele frici și rezistente, pentru a-ți eliberă calea spre succes. Pe de altă parte, nu lasă interesul pentru imagine, să-ți influențeze dramatic deciziile.



În articolul

Horoscopul zilei. Cum îi afectează Luna în Taur pe nativii zodiacului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x