Horoscopul zilei. Fecioarele seamănă vânt şi culeg furtună!

Publicat pe 17.06.2016 la 08:03 Actualizat pe 17.06.2016 la 08:23

Astăzi este o zi în care trebuie să ne folosim de inteligenţă şi tact, pentru a perveni anumite conflicte care pot apărea, atât în familie, cât şi în relaţia cu superiorii.

Astăzi este o zi în care trebuie să ne folosim de inteligenţă şi tact, pentru a perveni anumite conflicte care pot apărea, atât în familie, cât şi în relaţia cu superiorii. Este nevoie de răbdare şi compromis, pentru ca ziua de Vineri să reprezinte, cu adevărat, un sfârşit de săptămână frumos! Aşadar, nu răspundeţi la provocări!

Berbec
Este rost de cheltuieli pe taxe, facturi, moșteniri sau partaje. Datoriile trebuie achitate la timp, iar acum se pare că este un moment scadent. Ai încredere că vei reuși să rezolvi toate chestiunile financiare stresante. La nevoie sfătuiește-te cu diverși specialiști financiari și alcătuiește planuri de investiții sau economii pe termen lung. Și partenerul de viață sau un colaborator te pot sprijini.

Taur
Capitolul parteneriate este activat astăzi, astfel că se pot reconfigura sau chiar rupe unele relații, foarte rapid și fără echivoc. Cumva, totul pornește de la ceilalți, de aceea urmărește atent ce se petrece și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. Mai delicată este relația cu partenerul de viață, pentru că se încheie o etapă, urmând să înceapă altă.

Gemeni
O zi aglomerată la serviciu, fiind posibil să călătorești în interes profesional. Este bine să-ți ordonezi programul, astfel încât să te ocupi pe îndelete de sarcinile tale. Ai grijă și de sănătate, întrucât organismul este obosit și ar avea nevoie de îngrijiri. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Rac
E multă emoție în plan sentimental și o tendința accentuată spre a transă lucrurile radical. Ori, ori! Ar fi bine însă, să asculți și punctul de vedere al celuilalt. Este o perioadă în care ies multe resentimente la iveală și, deși e inconfortabil, asta o să aducă mult mai multă claritate în toate privințele.

Leu
În familie pot există situații limită și discuții tensionate. Atmosferă familială este destul de încărcată, așa că e nevoie de răbdare și tact în relațiile cu ceilalți. Se pare că fiecare persoană dragă are nevoie de atenție acum și e posibil să ți se ceară servicii și favoruri. Abordează totul cu înțelepciune și nu uită să te îngrijești și tu.

Fecioară
Ai multe de discutat cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că vei folosi orice mijloc de comunicare. Cu unii te vei întâlni fie pentru a vorbi din amuzament, fie pentru a stabili proiecte profesionale comune. Fii prudent și vorbește doar cât e necesar. De asemenea, ferește-te să judeci sau să critici, pentru că se poate ajunge foarte ușor la conflicte greu de oprit.

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscopul zilei. Fecioarele seamănă vânt şi culeg furtună!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x