Importanta ritualurilor de frumusete destinate tenului

Publicat pe 04.05.2011 la 16:11 Actualizat pe 04.05.2011 la 16:14

Poate ca ochii sunt oglinda sufletului, insa chipul este cel observabil la prima vedere. Conform sheknows.com, in ultimii 30 de ani, Deborah Coffey, estetician si nutritionist, a ajutat femei din toata lumea sa isi pastreze tenul tanar si sanatos. Ea este de parere ca ritualurile faciale regulate tin timpul in loc.

Deborah sfatuieste femeile sa urmeze cativa pasi simpli, care sa le pastreze stralucirea si frumusetea.

Curatare


"Nivelul ridicat de poluare expune pielea la depuneri de mizerie, praf si chimicale", explica Deborah. Acest pas ajuta pielea sa inlature toate aceste substante daunatoare si apoi sa o lase sa respire

Analiza

Nu iti fie teama sa te uiti intr-o oglinda cu "zoom", desi multe femei ocolesc aceasta viziune. Trebuie sa iti analizezi cu atentie intregul ten, pentru a da un diagnostic corect si a folosi produsele necesare micilor imperfectiuni.

Exfoliere

In timp ce metodele traditonale au implicat dintotdeauna inlaturarea pielii moarte, cu scopul de a lasa celulele sa se regenereze, in ultimii ani, produsele peeling si microabrazive au adus acest proces la un nou nivel. Coffey spune ca rezultatul acestui tip de exfoliere este stimularea productiei de colagen si elastina.

2011/05/04//277951-mpj04073230000[1].jpg
In general, cand pielea este bine exfoliata, stratul exterior al pielii prinde o stralucire naturala. De asemenea, aceasta procedura ajuta la cresterea imunitatii pielii, ajutand la o mai buna circulatie a sangelui, fapt care rezulta cu reducerea ridurilor si curatirea porilor.

Hranire

Ingredientele continute in produsele disponibile pe piata sunt create special pentru penetrarea adanca in piele. Hidratarea regulata stimuleaza centrii de energie, in aces mod celulele lucrand eficient. Astfel, ridurile si liniile fine sunt mascate, pielea devine mai elastica, iar linia fetei este bine conturata.

Calmare

Primavara, de exemplu, acest proces este indispensabil, deoarece, din cauza prafului excesiv si a alergenilor, pielea fetei reactioneaza prin rezultate inestetice, precum roseata, scuame si acnee. De aceea este bine sa fie folosite produse speciale pentru aceste afectiuni, precum Bioderma Sensibio DS+, care calmeaza, purifica si curata pielea.

Foto: self.com

În articolul

Importanta ritualurilor de frumusete destinate tenului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x