Invata cum sa iti pui chipul in valoare cu ultimele tendinte in machiaj!

Publicat pe 05.09.2012 la 07:30 Actualizat pe 05.09.2012 la 13:34

Frumusetea unei femei consta in inteligenta de a-si pune in valoare trasaturile cele mai frumoase. In loc sa apeleze la chirurgie cosmetica si tratamente care sa ii faca buzele mai pline sau ochii mai alungiti, femeia isteata poate sa si le accentueze prin machiaj. Un machiaj reusit ii va face atat pe barbatii dar si pe femei sa intoarca capul dupa ea.

Iata tendintele toamnei 2012 in ceea ce priveste machiajul si cum le poti folosi in avantajul tau:

1. Daca vrei sa iti pui in valoare…ochii seducatori

Toamna asta se poarta pleoapele fumurii, cunoscute ca “smokey eyes”. Daca ti se pare un pic depasit banalul smokey eyes realizat cu nuante de negru, gri si alb, poti sa incerci unul reinventat, in culori intunecate, inspirate de pietrele pretioase. Cei mai buni make-up artisti au folosit pentru colectiile Roberto Cavalli, Burberry sau Diane von Furstenberg nuante metalice de verde si mov, aplicate in degrade sau extinse pana la coltul exterior al sprancenelor.

Poti sa iti accentuezi ochii, daca intaresti linia naturala a sprancenelor cu un creion special si mascara transparenta. Nu iti fie frica de dimensiuni – de cateva sezoane, sprancenele groase sunt in voga. Acest look indraznet, potrivit unei femei Alpha, a putut fi vazut la show-urile Chloe, Vera Wang si Chanel.

Daca esti o fashionista inraita si nu iti place machiajul conventional, adopta un look de “a doua zi”, adica intins deliberat pe pleoapa inferioara, ca si cum tocmai ai venit de la cea mai frumoasa petrecere a anului. Make-up artistii au creat un astfel de look pentru Jean-Paul Gaultier si Louis Vuitton.

La fel de apreciat este machiajul realizat doar cu tus, fie ca te gandesti la un design geometric, in negru clasic, sau unul mai viu, cu albastru electric.

2. Daca vrei sa iti pui in valoare…buzele pline

Norocoasele care seduc dintr-un sarut, gratie buzelor pline, pot sa foloseasca fara probleme rujul rosu in toate variantele sale. Rosul deschis, inspre corai sau fuchsia, este potrivit tenului deschis la culoare in timp ce rujul in nuante calde, caramiziu, se potriveste cel mai bine femeilor cu ten masliniu.

Nu uita nici de nuanta HOT a toamnei, visina putreda! La Gucci, modelele au atras privirile cu buze carnoase, pictate in aceasta culoare, care aduceau a mister si pericol.

3. Daca ai un ten de portelan

Tenul impecabil trebuie lasat sa respire intotdeauna. Cel mai bine este sa il ingrijesti cu produse cosmetice hidratante, tonice si exfoliante, si apoi sa il acoperi cu un primer, pudra translucida si DOAR un blush rozaliu. De altfel, aceasta a fost si tendinta toamnei la Calvin Klein, Alexander McQueen si Lanvin.

În articolul

Invata cum sa iti pui chipul in valoare cu ultimele tendinte in machiaj!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x