Kyle Minogue DECIZIE ŞOCANTĂ! Artista amână nunta până când persoanele gay...

Publicat pe 06.10.2016 la 21:10 Actualizat pe 06.10.2016 la 21:19

O decizie inedita

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi logodnicul ei, actorul britanic Joshua Sasse, nu se vor căsători până când căsniciile gay nu vor deveni legale în Australia, informează BBC.

Artista australiană, în vârstă de 48 de ani, şi iubitul ei britanic, în vârstă de 28 de ani, şi-au anunţat logodna la începutul acestui an.

Cei doi artişti sunt susţinători ai campaniei ”Say I Do Down Under” care militează pentru legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex în Australia.

Guvernul australian va organiza un referendum în privinţa acestei chestiuni în februarie 2017.

Joshua Sasse, care a participat la lansarea campaniei ”Say I Do Down Under”, weekendul trecut, a spus că şi-ar dori să se căsătorească cu artista australiană la Melbourne. ”Însă nu ne vom căsători până când această lege nu va fi aprobată în Australia”, a adăugat el.

”Atunci când am aflat că mariajele gay sunt ilegale în Australia, am fost uluit”, a dezvăluit actorul britanic pentru postul de televiziune australian Seven Network.

”Pur şi simplu nu pot să înţeleg, la niciun nivel, indiferent dacă e vorba de morală sau de religie, cum pot eu să am dreptul de a mă căsători şi de a mă căsători cu persoana pe care o iubesc, în timp ce altă persoană să nu poată să facă acest lucru din cauza orientării sale sexuale”, a adăugat Joshua Sasse.

Dacă Parlamentul australian va fi de acord, atunci o consultare a populaţiei australiene - un plebiscit -, fără rol obligatoriu, va avea loc în februarie 2016.

Pe buletinele de vot, australienii vor putea să citească următoarea întrebare: ”Ar trebui să fie schimbată legea, pentru a permite cuplurilor de acelaşi sex să se căsătorească?”.

Referendumul va costa 160 de milioane de dolari australieni (120 milioane de dolari) şi este finanţat în mod egal de ambele tabere - cei care sunt pro-mariaje gay şi cei care se pronunţă împotriva lor.

Susţinătorii campaniei spun că o modificare a definiţiei căsătoriei ar trebui decisă de cetăţeni, prin vot, nu de parlament.

Unii dintre susţinătorii campaniei ce vizează legalizarea căsătoriilor gay au spus însă că o dezbatere naţională pe această temă ar putea permite apariţia unei retorici abuzive faţă de comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender).

Relaţia dintre Kylie Minogue şi Joshua Sasse a început în urmă cu un an, după ce cântăreaţa a fost invitată să aibă o apariţie episodică în serialul TV ”Galavant”, al cărui protagonist era actorul britanic.

În articolul

Kyle Minogue DECIZIE ŞOCANTĂ! Artista amână nunta până când persoanele gay...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x