Luna plină energetică din 20 iulie, cel mai mare impact energetic al anului. Ce se întâmplă cu ZODIILE

Publicat pe 20.07.2016 la 09:12 Actualizat pe 20.07.2016 la 09:37

Unul dintre cele mai importante aspecte astrologice ale anului a avut loc în noaptea dintre 19 și 20 iulie, când Luna Plină a avut cel mai lung efect și puternic impact energetic. În următoarele zile, nativii vor resimți din plin efectele.

Unul dintre cele mai importante aspecte astrologice ale anului a avut loc în noaptea dintre 19 și 20 iulie, când Luna Plină a avut cel mai lung efect și puternic impact energetic. În următoarele zile, nativii vor resimți din plin efectele.

Potrivit specialiștilor de la astrocafe.ro, în această perioadă, fiecare dintre noi își va găsi punctul specific de maximă securitate, din care pornește spre cucerirea propriului vârf: virtuțile pe care contează, slăbiciunile pe care și le cunoaște și le stăpânește, valorile pe care se bazează, sufletul pe care și l-a călit, oamenii pe care i-a verificat în timp, scopurile compatibile cu ființă să, confortul necesar evoluției sale.

Sfaturi pentru zodii:

BERBECII să țintească o poziție de putere și influență (la muncă sau în familie) câștigată pe merit, prin calitătile profesionale probate în fată superiorilor. Rezultatele profesionale vor fi argumentele lor în disputele cu șefii. Sunt siguri de ei și pot părea sfidători prin asta. Ce au clădit pană acum le asigură stabilitatea și puterea și de asta se vor agăța, obligându-i pe ceilalți să le recunoască rezultatele.

TAURII să se bazeze pe cunoștințele acumulate și diplomele obținute. Asta le da acum posibilitatea să își folosească în scop bănesc informațiile, dar și relațiile cu persoane influențe și protective (tranzacții, negocieri financiare). Și în afaceri patrimoniale îi ajută informațiile pe care le dețin. Pot valorifica un bun din patrimoniul familiei.

GEMENII să-și aprecieze banii, economiile, afacerile și bunurile deținute. Sănătatea personală este și ea un bun pe care acum îl apreciază enorm, devenind mai interesați că oricând să își mentină vigoarea ori să-și recapete vitalitatea. De aceea se orientează către un orar de viată care le permite să fie mai grijulii cu propriul corp, distantandu-se de persoanele negative și cultivând relațiile benefice sub aspect financiar și intelectual.

RACII să învețe să conteze pe ei înșiși, să se ghideze după propriile nevoi și imbolduri și să-și compună propriul set de valori și credințe, renunțând la asimilații și modele distorsionante. Își iau ca reper propriul suflet și propria conștiință. Acestea îi vor ghida spre succes. Cu alte cuvinte, nu mai vor să se trădeze pe ei înșiși și actionează cum cred de cuviinșă în viața lor, indiferent ce spun alții. Asta le va da putere și siguranță mai mari în afaceri.

LEII să se bazeze pe munca lor și pe aducerea activității profesionale pe o linie deplin controlabilă. Sunt atât de absorbiți de propriile proiecte încât tratează mai neglijent obligațiile de familie. Sau se resemnează mai repede că își dezamăgesc rudele. Munca, făcută conștiincios, le aduce un venit onorabil constant, stabilitate profesională și le da un sentiment plăcut de autoritate și adecvare socială. Siguranța lor vine din puterea de a nu se lasă distrași de nimic de la ordinea vieții lor.

FECIOARELE sunt apreciate public pentru talentele lor și a venit momentul să accepte laudele care li se aduc, să fie mai deschise la propunerile și invitațiile primite tocmai pentru că le sunt apreciate calitășile. Sociabilitatea și grupul de sustinători (printre ei și membrii familiei) reprezintă marele lor atuu. Își stăpanesc foarte bine resursele (abilităti, înclinații, trăsăturile puternice de caracter, cunoștințele acumulate) și au un autocontrol foarte bun și de aceea nu riscă să se mai dezamăgească ezitând în fața șanselor. Astfel, închid un lung pasaj de nesiguranță și eșecuri.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Luna plină energetică din 20 iulie, cel mai mare impact energetic al anului. Ce se întâmplă cu ZODIILE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x