Michael Douglas, declaraţii INCREDIBILE despre imigranţii români: "Mă plimbam prin Londra..."

Publicat pe 08.11.2016 la 11:21 Actualizat pe 08.11.2016 la 11:28

”Am auzit vorbindu-se doar în limba română!"

Actorul Michael Douglas a acordat un interviu pentru CNN, luni, în care, vorbind despre viaţa şi cariera tatălui său, Kirk Douglas, starul hollywoodian a abordat chestiunea imigraţiei şi a spus că în timpul unei plimbări prin Londra, a trecut pe lângă multe clădiri aflate în construcţie, în care a auzit vorbindu-se ”doar în limba română”.

În acest interviu, acordat jurnalistei Christiane Amanpour, celebrul actor american a vorbit despre viaţa lui, familie, carieră, realizările tatălui său, Kirk Douglas, dar şi despre alegerile prezidenţiale americane.

”Urăsc surprizele din luna octombrie”, a declarat actorul, referindu-se la campania prezidenţială din Statele Unite. ”Sunt iritat de cât de mult durează procesul electoral. Sunt iritat că durează de doi ani, că a trebuit să auzim atât de multe lucruri pentru atât de mult timp, că au fost cheltuite sute de milioane de dolari. Şi totul ajunge la celebra «surpriză de octombrie»”, a mai spus Michael Douglas, referindu-se la cea mai recentă anchetă declanşată de FBI, care a investigat e-mailurile candidatei democrate Hillary Clinton.

”Mă plimbam prin Londra ieri dimineaţă, erau şantiere de construcţii ici şi colo, am auzit vorbindu-se doar în limba română. Există mulţi imigranţi care fac munci pe care mulţi dintre cetăţenii unei ţări aleg să nu le facă. Aceasta este o chestiune la care tatăl meu ţine foarte mult, pentru că îi aduce aminte de propriile lui rădăcini. Avem tendinţa de a uita că noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu toţii imigranţi”, a mai spus Michael Douglas.

Actorul a mai dezvăluit că tatăl lui a supravieţuit unui accident de elicopter în jurul vârstei de 70 de ani, în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 18 ani. Acea tragedie l-a făcut pe Kirk Douglas să îşi pună întrebări, să se redefinească, să studieze religia iudaică cu ajutorul unui rabin şi să se implice în numeroase cauze umanitare.

În articolul

Michael Douglas, declaraţii INCREDIBILE despre imigranţii români: "Mă plimbam prin Londra..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 mai 2024. Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Fenomen spectaculos şi extrem de rar la Arad: Cerul s-a colorat cu fulgere roz
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
Tartă cu afine și lămâie, cel mai delicios desert pentru micul dejun
Catine
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
useit.ro
Waze introduce o funcție mult așteptată. Ce vor putea face șoferii de acum
as.ro
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe „Insula Miliardarilor”, a apărut pe stradă fără sutien!
MediCOOL
Obiceiuri pentru sănătatea sistemului digestiv. De ce îți pot îmbunătăți digestia
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Copilul se învinețește des. Când trebuie să te îngrijoreze echimozele
MediCOOL
Cele mai bune surse de colagen. Cum îți pot sprijini organismul
HelloTaste
Cât timp se fierb cartofii pentru salata de boeuf. Trucuri utile în bucătărie
x