Must-have-ul verii: costumul de baie

Publicat pe 02.08.2010 la 20:44 Actualizat pe 22.05.2013 la 18:24

Nu cred sa existe printre noi doamne care sa ignore in timpul verii costumul de baie, ba, mai mult, sa nu aiba macar unul pe care sa-l prefere.

Multitudinea de modele, culori si imprimeuri ne ajuta sa-l alegem pe cel potrivit de mers la plaja sau pentru inot. Pentru ca nu toate costumele sunt potrivite pentru aceste doua situatii.

Daca vrei doar sa faci plaja, fara a avea contact cu apa, opteaza pentru cele crosetate sau din bumbac, moderne si foarte atragatoare.

Pentru inot la bazin, alege costumele sport intregi, asortate cu caschete de protectie si neaparat ochelari de apa. Costumele intregi sunt potrivite si celor care au cateva kilograme in plus, pentru ca acopera toate imperfectiunile unui abdomen cu probleme.

Tot costumul intreg arata excelent pe un corp perfect modelat si bronzat uniform, pentru ca daca il vei purta in primele reprize de plaja, risti un bronz neuniform, inestetic.

Cele mai la indemana sunt totusi cele in doua piese, pentru ca sunt practice si se pot combina intre ele. Daca ai doua costume, iti sugeram sa le combini intre ele pentru un plus de varietate la plaja.

Pentru cele care vor sa mascheze soldurile late, se poarta inca acele pareo sau obisnuitele saluri sau esarfe mai late care se pot drapa pe corp, obtinand atat o fusta lejera, dar si o originala rochie de plaja.

Se poarta toate modelele de costume, de la cele retro cu slipul lat pana la cele foarte moderne in culori tari sau glamour.

In completarea costumelor, nu uita palariile de soare cu boruri mari si elegante, ochelarii cu rame mari si rotunde, cosurile de plaja din rafie sau din material textil.

In materie de slapi, se poarta cei cu talpa ortopedica, cu aplicatii florale sau cei clasici, practici si usori.

Daca vrei sa fii eleganta si la plaja, un colier lung cu elemente fructate sau florale te vor scoate din anonimat.

Citeste si Revista Felicia

În articolul

Must-have-ul verii: costumul de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Fructe pentru diabetici. Lista de fructe permise şi interzise în diabetul de tip 2
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Trei zodii pentru care luna mai va fi decisivă. Apar schimbări radicale în viața lor, la care nu s-ar fi așteptat
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x