Nu rata evenimentul anului, "Sensation: Source of Light", 6 aprilie, in Bucuresti!

Publicat pe 27.02.2013 la 10:44 Actualizat pe 27.02.2013 la 11:06

In mai mult de o luna, pe 6 aprilie 2013, “Source of Light”, cea mai recenta productie Sensation, invadeaza Bucurestiul! Toti fanii muzicii house se vor aduna in Pavilionul Central Romexpo pentru o noapte de neuitat.

Source of Light”, care a avut premiera pe 7 iulie 2012 la Amsterdam, este, din punct de vedere al complexitatii tehnice, cea mai “grea” productie Sensation de pana acum. In Olanda, podiumul transversal central a acoperit intreaga lungime a stadionului Amsterdam Arena, 160 de metri!

Creatia acestui spectacol, de la design pana la premiera, a durat peste un an de zile, iar costurile de productie depasesc cateva milioane de EUR. Doar cinci orase din Europa au fost alese pentru a gazdui in 2013 acest spectacol uluitor: Bucuresti, Hasselt, Bologna, Praga si Sankt Petersburg.

Designul “Source of Light” e gandit in jurul ideii de unitate, creionand o lume unde granitele se estompeaza, un adevarat univers vibrand in jurul unei sfere radiante, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii și acrobatii aeriene. Uniti sub imperiul alb, mii de pasionati de muzica sunt chemati sa experimenteze un sentiment unic, leitmotivul Sensation: "all is one". Pavilionul Central al Romexpo se va metamorfoza complet.

Structuri metalice a caror lungime pusa cap la cap depaseste 300 de metri vor fi montate in cupola cu ajutorul a peste 86 de motoare electrice. Productia “Source of Light” foloseste 1500 de metri liniari de led strip-uri cu control video, majoritatea lor fiind incorporate in Sursa Luminii (sfera radianta centrala, element-cheie al showului, al carei diametru masoara 12 metri). O premiera la nivel tehnic si o adevarata provocare pentru echipa Sensation, care a avut nevoie de o luna de teste pentru a face acest sistem functional la showul de debut din Amsterdam. Stafful tehnic al productiei numara 60 de membri din toate colturile lumii, la care se vor adauga in Romania inca 200 de tehnicieni locali. Repetitiile pentru ca showul sa iasa perfect vor incepe cu doua zile inainte de eveniment.

Peste un million de oameni din 27 de tari de pe 6 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Biletele sunt disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Biletele la Ring costa 260 lei, iar cele la categoria VIP, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking).

Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking).

În articolul

Nu rata evenimentul anului, "Sensation: Source of Light", 6 aprilie, in Bucuresti!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x