„Am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat”! Inspiră-te din rochia de mireasă a Anamariei Stancu Tudor!

Publicat pe 10.06.2015 la 17:58 Actualizat pe 10.06.2015 la 18:02

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum. Alături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios: ”A fost o nuntă atipică”

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum. Alături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios: ”A fost o nuntă atipică”, spune prezentatoarea de la Antena 1, ”nu am respectat nicio tradiție, exceptând faptul că am aruncat buchetul de mireasă. Totul a avut loc într-un cadru restrâns cu cei mai apropiați oameni. Pentru că noi am făcut cununia civilă anul trecut în septembrie, de data aceasta au urmat cununia religioasă și petrecerea. Ne-am dorit foarte mult să fie o petrecere destinsă. Nu am vrut ca nunta să fie un secret, dar nici nu am făcut paradă cu asta, am vrut sa fie doar pentru noi și apropiații noștri.”

Anamaria mai povestește că a fost o mireasă calmă și că până și alegerea rochiei a fost una ușoară, care nu s-a transformat într-o cursă nebunească. ”Nu m-am transformat într-o ”bridezilla”, ba chiar am fost foarte relaxată”, spune ea, ”am lăsat lucrurile să vină de la sine. Știu ca mai toate miresele caută luni în șir rochia perfectă, dar eu am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat, a fost prima rochie pe care am vazut-o, pe care am probat-o și pe care am cumparat-o.”

În schimb, costumul mirelui a generat cele mai multe probleme și discuții. Amuzată, Anamaria povestește că lui Tudor nu îi place să poarte costume, dar pentru că nu se putea prezenta la propria nuntă în pantaloni scurți sau trening, acesta s-a văzut nevoit să găsească o soluție. ”După îndelungi discuții, am ajuns într-un sfârșit la un numitor comun și și-a făcut la comandă o ținută care să se potrivească oarecum cu rochia mea. Și da, pot spune că am avut nunta la care am visat”, încheie Anamaria.

În articolul

„Am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat”! Inspiră-te din rochia de mireasă a Anamariei Stancu Tudor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x