Primavara 2013: Piele, dantela si un look a la anii '80, de la Jason Wu

Publicat pe 09.09.2012 la 11:32 Actualizat pe 09.09.2012 la 23:06

La Saptamana Modei de la New York, Jason Wu s-a jucat cu contradictiile. Designerul a realizat piese la limita dintre masculin si feminin, dintre ingenuitate si erotism brutal. Femeia imaginata de Wu ascunde, in spatele aparentelor dure, o latura romantica iar in spatele infatisarii ireprosabile, o delicatete specifica tineretilor zbuciumate.

Astfel, modelele lui Wu au purtat cocuri retro, perfect prinse la spate si au hipnotizat audienta cu buze rosii aprins si burgundy, culoarea visinelor putrede.

In deschidere, au putut fi vazute rochii si topuri din piele neagra, cu perforatii sau insertii de dantela, realizand un look dual si cu atat mai interesant. Nu a lipsit savoarea anilor '80, care s-a simtit pe catwalk indata ce a aparut o suita de fuste creion, stranse pe coapse, cu volum in talie.

In continuare, designerul a schimbat ordinea uzuala a vestimentatiei: astfel, el a "permis" ca, de sub straturi transparente de haine, sa se intrevada bustiere si corsete, pentru un plus de senzualitate.

De ceva timp, creatorii de moda adora sa se joace cu piesele de lenjerie intime, ajustandu-le pentru a putea fi purtate in public!

Show-ul s-a incheiat cu rochii diafane, din chiffon si tulle, raspandite peste dantela sau piele si punctate la umeri si decolteu cu bretele in stil bondage.

sursa foto: pinterest.com/harpersbazaar

În articolul

Primavara 2013: Piele, dantela si un look a la anii '80, de la Jason Wu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Film de groază în Botoşani. O fetiţă de 8 ani, ucisă şi violată de unchi. Bărbatul şi-a recunoscut fapta: "N-am vrut s-o omor, băutura e de vină"
a1.ro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea inimii. Ce beneficii aduc acestui organ vital
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x