Prinde ultimele oferte de Revelion de la Christian Tour!

Publicat pe 18.12.2018 la 12:09 Actualizat pe 18.12.2018 la 12:13

Luna decembrie si-a intrat oficial in drepturi, iar ofertele de Revelion ale marilor agentii de turism se epuizeaza pe zi ce trece. E timpul sa te grabesti si sa profiti de ele, intrucat valabilitatea acestora este conditionata de disponibilitatea locurilor libere.

Luna decembrie si-a intrat oficial in drepturi, iar ofertele de Revelion ale marilor agentii de turism se epuizeaza pe zi ce trece. E timpul sa te grabesti si sa profiti de ele, intrucat valabilitatea acestora este conditionata de disponibilitatea locurilor libere. Astfel, daca nu te-ai decis pana acum unde vrei sa sarbatoresti Anul Nou, pe site-ul celui mai mare touroperator de la noi din tara, Christian Tour, inca te mai asteapta cateva oferte de Revelion pe care nu ar trebui sa le ratezi!

Printre ultimele oferte Revelion disponibile pe site-ul touroperatorului se numara destinatii de top precum Italia, Dubai, Thailanda sau Malaezia. Descopera, in continuare, care sunt preturile de pornire pentru cateva dintre cele mai atractive pachete din categoria ,,Vacante de iarna’’ create special pentru tine de Christian Tour!

Oferte Revelion Italia … Hotel 4* Toscana

Pret sejur/persoana: de la 465 Euro + 95 Euro taxe de aeroport. Perioada sejur: 30 decembrie 2018 - 06 ianuarie 2019. Pretul final include:

Oferte Revelion Italia … Hotel 4* Venetia

Pret sejur/persoana: de la 385 Euro. Perioada sejur: 29 decembrie 2018 - 04 ianuarie 2019. Pretul final include:

Oferte Revelion Dubai … Hotel 4* Holiday Inn Downtown

Pret sejur/persoana: de la 1.019 Euro + 145 Euro taxe de aeroport. Perioada sejur: 26 decembrie 2018 - 02 ianuarie 2019. Pretul final include:

Christian Tour a creat, asadar, oferte de Revelion pentru toate gusturile si buzunarele, in destinatii europene sau exotice. Pentru a beneficia de ultimele locuri disponibile, intra pe site-ul touroperatorului si verifica disponibilitatea ofertelor de Revelion in sectiunea ,,Iarna’’. Grabeste-te, insa, deoarece chiar in acest moment numerosi turisti rasfoiesc paginile site-ului, iar pachetele de vacanta se pot epuiza de la un moment la altul!

În articolul

Prinde ultimele oferte de Revelion de la Christian Tour!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x