Scapa de capilarele dilatate prin scleroterapie!

Publicat pe 18.02.2011 la 18:03 Actualizat pe 18.02.2011 la 18:06

Va deranjeaza aspectul coapselor, gambelor, al gleznelor, care par mai iritate o data cu inaintarea in varsta? Daca da, sa stiti ca exista o metoda sigura prin care pielea voastra isi poate recapata tonusul si aspectul placut.

Scleroterapia este un tratament IPL de ultima generatie, adica se foloseste de laser sau lumina intens pulsata. Tratamentul de ultima generatie este, mai exact, cel E-light, care reprezinta o combinatie intre IPL si radiofrecventa.

Prin scleroterapie puteti scapa de cuperoza, sau vasele sangvine dilatate, vizibile, la nivel facial. Pe suprafata corporala se trateaza telangiectaziile, acele vinisoare de sange care cauzeaza un disconfort cel putin psihic.

Toate aceste vase sangvine se refera strict la un volum mare de sange, care este transportat in capilare vizibile. Acestea sunt superficializate si mult mai dilatate.

In momentul folosirii aparatului apare un flash luminos, care este de fapt transformat intr-o energie termica. In afara de o mica arsura, nu veti mai simti altceva. Energia termica este atrasa exact de pigmentul aflat in cantitate mare in vasele de sange dilatate. Prin flash-ul luminos se va distruge hemoglobina, adica si oxigenul transportat de aceasta, care hraneste vasele sangvine.

Odata cu hemoglobina este distrus si capilarul respectiv. Vasul de sange ramane neoxigenat, iar in timp incepe sa se sclerozeze, sa dispara.

În articolul

Scapa de capilarele dilatate prin scleroterapie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x