Selena Gomez și Sofia Richie sunt ISTORIE! Pe cine a pus, acum, ochii Justin Bieber. Este cu 27 de ani mai mare decât el

Publicat pe 02.10.2016 la 16:55 Actualizat pe 02.10.2016 la 17:13

Selena Gomez și Sofia Richie țin de domeniul trecutului pentru Justin Bieber! Cântărețul are, acum, o altă femeie în vizor, i-ar putea fi mamă.

Selena Gomez și Sofia Richie țin de domeniul trecutului pentru Justin Bieber! Cântărețul are, acum, o altă femeie în vizor, care i-ar putea fi mamă.

Selena Gomez și Sofia Richie nu mai prezintă interes pentru Justin Bieber! Celebrul cântăreț a trecut peste aceste două relații, iar acum, el are alte preferințe.

Potrivit informațiilor apărute în publicația Star, Justin a pus ochii pe Pamela Anderson. Între cei doi este o diferență de 27 de ani, dar se pare că acest aspect nu-l deranjează deloc pe îndrăgitul artist, dimpotrivă!

Lui Justin îi plac femeile în vârstă după ce a avut o idilă cu Kourtney Kardashian. A întâlnit-o pe Pam la premiile Grammy în februarie, dar abia recent a început să îi trimită mesaje. Când Justin vrea o fată, insistă la greu”, a povestit unul dintre apropiații lui Bieber, conform Star.

Nu este exclus ca Pamela Anderson, cea care a fost un adevărat sex simbol în anii '90, să-i accepte avansurile tinerelului pretendent, căci asta ar ajuta-o să se relanseze.

În articolul

Selena Gomez și Sofia Richie sunt ISTORIE! Pe cine a pus, acum, ochii Justin Bieber. Este cu 27 de ani mai mare decât el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x