Aviz fetelor logodite! Cele mai groaznice soacre din lume: Înșală, mint sau chiar ucid pentru fiii lor!

Publicat pe 20.01.2014 la 14:43 Actualizat pe 20.01.2014 la 15:31

Crezi că soacra ta e de groază? Cel puțin nu a încercat să te ucidă. Încă. Următoarea femeie a trecut la fapte atunci când a decis că nora sa a devenit insuportabilă

Crezi că soacra ta e de groază? Cel puțin nu a încercat să te ucidă. Încă. Următoarea femeie a trecut la fapte atunci când a decis că nora sa a devenit insuportabilă!

Anul trecut, o bunicuță din Florida a fost acuzată de angajarea unui criminal pentru a-i lua viața nurorii sale. Diana Reaves Costarakis ar fi plătit un agent sub acoperire să o ucidă pe soția fiului său, altfel o va face ea. Costarakis a susținut că femeia o merita, fiind o bețivă care plănuia s-i părăsească fiul și să ia copilul lor cu ea.

O femeie din Anglia și-a tratat în ultimul hal nurorile, tratându-le ca pe niște sclave. Timp de 13 ani, femeia le-a ținut sub papuc, punându-le să muncească zi și noapte. Femeile au venit în Marea Britanie din Anglia, după căsătorii aranjate, așteptându-se să ducă un trai liniștit cu soții lor. Dar acestea au fost ținute prizoniere în casă, bătute și obligate să muncească. Chinul a încetat în 2006, când unul dintre copii a spus la grădiniță că bunica îi rănea mama.

Bunica care a încercat să-și alăpteze propriul nepot a scandalizat Internetul. Femeia a încercat să facă acest lucru cu mama copilului lângă ea, aparent fără să-și dea seama cât de absurd era comportamentul său.

O italiancă a avut cea mai groaznică lună de miere pe care și-o putea închipui - s-a trezit cu soacra în concediu. Atunci când a încercat să o gonească, chiar mirele a oprit-o, spunând că mama sa are probleme de sănătate și trebuie să vină cu ei. Femeia a cerut divorțul din cauza „atașamentului emoțional excesiv” al bărbatului.

O soacră a făcut gestul suprem de susținere a ginerelui său: s-a căsătorit cu el! După moartea fiicei, Felistus Gopoza s-a mutat în casă cu ginerele, Judah Magarasadza. Cei doi au început o relație la scurt timp după, terminată cu o nuntă. Nimeni nu a venit la ceremonie, rudele refuzând să aprobe legătura maritală. La moartea bărbatului, soacra nu a putut să vină, din cauza opoziției familiilor.

Potrivit unui ascultător de radio, soacra l-a urât atât de mult încât a petrecut ziua nunții sunând invitații și mințind că ceremonia s-a anulat. Femeia explica că cei doi s-au despărțit și că mirele urma să meargă la pușcărie. În cele din urmă, nunta a avut loc, dar numai câșiva prieteni apropiați de-ai mirelui au fost prezenți.

În articolul

Aviz fetelor logodite! Cele mai groaznice soacre din lume: Înșală, mint sau chiar ucid pentru fiii lor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x