Stilistul te invata cum sa pari slaba chiar si in hainele groase de iarna

Publicat pe 05.01.2011 la 17:09 Actualizat pe 05.01.2011 la 17:25

Hainele groase de iarna nu fac decat sa ne ascunda formele si sa adauge kilograme in plus. Sau cel putin asa credeam. Cu sfaturile stilistului si moderatorului emisiunii "What Not To Wear" ("Politia vestimentara")Clinton Kelly vei arata fabulos chiar si intr-o pufoaica!

Clinton Kelly le-a vandut celor de la Shine cateva ponturi despre cum sa te imbraci la moda chiar si iarna.

1. Luciu si stralucire

Oriunde te uiti, pe strazile oraselor modei, pe catwalk chiar si la o petrecere de sezon, hainele stralucitoare sau doar putin satinate sunt la moda. Retine! Materialele lucioase atrag atentia instant, deci vei vrea sa porti o asemenea piesa intr-o zona a corpului de care te simti mandra. Pont Clinton Kelly: Poarta un top sau o bluza lucioasa pe sub o jacheta de culoare neutra, dintr-un material mai gros.

2. Pantalonii skinny

Ideea de la care pornesc pantalonii skinny este sa iti lungeasca picioarele si sa iti micsoreze dosul. Pont Clinton Kelly: poarta-i cu o bluza care sa acopere doar jumatate din fund. In acest fel, reduci vizual aceasta parte a corpului tau dar mentii lungimea picioarelor.

3. Cizmele peste genunchi

Cheia aici este sa le dai o infatisare moderna, care in acelasi timp sa iti lungeasca optic picioarele. Pont Clinton Kelly: poarta-le cu niste colanti negri; astfel vor parea o continuare a cizmei.

4. Colierele lungi

Colierele lungi sunt cea mai buna solutie pentru a parea mai slaba. Pont Clinton Kelly: orice atrage atentia in jos, iti alungeste silueta.

5.Pulovarele voluminoase

Totul tine de forma. Orice iti alungeste gatul, din nou, iti va alungi si silueta. Pont Clinton Kelly: poarta pulovare cu decolteu in V si ia in considerare intreaga tinuta. Daca in partea de sus porti ceva voluminos, alege ceva mulat pentru partea de jos.

6. Blana artificiala

Daca iti place cel mai interesant trend al acestei ierni, blana artificiala, dar nu vrei sa pari plinuta, alege o vesta de blana si nu o jacheta. Pont Clinton Kelly: Purtand o vesta de blana, bratele tale vor arata subtiri iar lumea va face diferenta.

Vezi si Antena 1!

În articolul

Stilistul te invata cum sa pari slaba chiar si in hainele groase de iarna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x