Top 5 zodii obsedate de operații estetice

Publicat pe 24.06.2015 la 10:49

Operațiile estetice au ajuns să fie la mare căutare iar majoritatea după prima intervenție se gândesc deja la o a doua și tot continuă, dezvoltând o adevărată obsesie

Operațiile estetice au ajuns să fie la mare căutare iar majoritatea după prima intervenție se gândesc deja la o a doua și tot continuă, dezvoltând o adevărată obsesie.

Am ajuns la concluzia că sunt 5 zodii obsedate de operații estetice și tot ce implică acestea, deoarece și acest aspect este influențat de trăsăturile personalității fiecărui individ în parte.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt persoane cărora le place să cheltuie bani pe lucruri, în special când traversează o perioadă instabilă din punct de vedere sentimental. Se plictisesc repede și sunt mereu în căutare de altceva, așa că modul lor de a se reinventa nu ține cont de îmbrăcăminte și de accesorii, ci de modul în care arată, ce ar mai trebui retușat sau chiar schimbat cu totul. O dată ce au început acest proces, le va fi foarte greu să se oprească deoarece întotdeauna duc la bun sfârșit orice plan îl au în minte.

Scorpion

Scorpionii nu au nevoie de eșecuri pentru a-și dori un mic retuș facial sau corporal. Sunt vanitoși și narcisiști, iar accentul, pentru ei, cade în special pe tot ce înseamnă fizic. Nu vor accepta ideea înaintării în vârstă și mereu vor cauta metode de a rămâne în vizorul persoanelor ce și le doresc.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

În articolul

Top 5 zodii obsedate de operații estetice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x