Viata unei papusi Barbie vii: Valeria Lukyanova mediteaza si ii gateste lui Ken

Publicat pe 17.11.2012 la 15:02 Actualizat pe 17.11.2012 la 16:19

Valeria Lukyanova nu va putea fi vreodata numita "fata din vecini". Nimic nu este obisnuit la ea; incepand cu infatisarea de Barbie vie - ochi mariti prin machiaj, lentile de contact albastre, talia unei viespi flamande - si pana la hobby-urile cu are se indeletniceste ucraineanca in varsta de 21 de ani in timpul liber.

Intr-un interviu acordat revistei V Magazine, Amatue, aliasul folosit de tanara care inseamna "zeita a soarelui", stie ca desi este poate cea mai faimoasa femeie cu un astfel de look, nu este singura. Fata de suratele ei, ea stie sa faca diferenta intre ce e real si ce nu e: "Nu neg ca ma joc cu perceptiile oamenilor. Sunt amuzata de reactiile lor. Nu o iau in serios."

De fapt, Barbie umana incearca sa aiba o viata cat de cat normala atunci cand nu isi mai updateaza profilul pe retelele sociale sau posteaza clipuri pe Youtube. Cum arata o zi din viata ei?

"Ma scol dimineata si imi aranjez chipul apoi merg la masaj. Intru pe Internet putin si apoi merg sa meditez. Calatoresc in afara corpului meu, in alte planuri astrale". Poftim?!

Intr-adevar, fotomodelul este superficial numai in ceea ce priveste infatisarea sa. In rest, Valeria mediteaza si calatoreste, ca spirit.

"Apoi, merg la sala, ma intalnesc cu o prietena si vin acasa unde prepar cina pentru barbatul pe care il iubesc. Mai citesc, navighez pe Internet si merg la culcare".

Ucraineanca traieste din orele pe care le preda la Scoala Calatoriilor In Afara Corpului (School of Out-of-Body Travel). Locul exista in registrele online si tanara spune ca acest tip de calatorii spirituale vor fi esentiale pentru viitorul omenirii.

Asta nu e tot. Ca orice vedeta care a dobandit faima de curand, Valeria vrea sa isi incerce norocul in toate domeniile. Spune ca experientele ei spirituale o ajuta sa scrie muzica si ca se inspira din melodiile lui Sarah Brightman si Enya: "Uneori pot sa scriu o piesa in cel mult cinci minute!"

Ca sa puna capac de tot fanilor ei, blonda a mai dezvaluit un secret: face escalada!

foto: pinterest.com, facebook.com/vmagazine

În articolul

Viata unei papusi Barbie vii: Valeria Lukyanova mediteaza si ii gateste lui Ken

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x