VIDEO: A vrut să treacă neobservat, dar nu a reușit. Cum s-a deghizat Justin Bieber

Publicat pe 10.10.2016 la 10:19 Actualizat pe 10.10.2016 la 10:27

Si-a dorit sa treaca neobservat si a ales o metoda nepotrivita de a se deghiza. Fanii l-au recunoscut imediat pe Justin Bieber.

hepta.ro

Și-a dorit să treacă neobservat, dar nu a reușit! Justin Bieber a ales o metodă nepotrivită de a se deghiza, care a stârnit amuzamentul fanilor săi.

Vineri, Justin Bieber a vrut să facă o plimbare prin centrul oraşului Amsterdam şi, dorind să nu fie recunoscut de fani, a decis că trebuie să se deghizeze. Starul pop a purtat o perucă, o barbă şi o mustaţă false.

Însă artistul în vârstă de 22 de ani a fost repede descoperit de fanii lui olandezi, din cauza deghizării complet neconvingătoare, în timp ce comanda o cafea într-un restaurant.

Admiratorii cântăreţului au început să îl fotografieze şi să îl filmeze cu telefoanele lor mobile, când artistul îşi aştepta rândul la coadă pentru a primi cafeaua comandată.

În cele din urmă, Justin Bieber a renunţat să se prefacă şi i-a întrebat pe câţiva trecători: ”Par reale aceste deghizări?”.

Cântăreţul nu prea a avut noroc în ceea ce priveşte apariţiile sale în public în ultima vreme, iar acest fapt ar putea explica motivul pentru care a decis să se deghizeze. Luna trecută, în Norvegia, cântăreţul a fost filmat în timp ce le spunea fanilor săi: ”Sunteţi nişte distruşi!”.

Înainte de acel incident, în Germania, un admirator plin de zel al cântăreţului a încercat să îl pipăie pe artist într-o zonă intimă. ”Tipul a încercat, fără să reuşească, să îi atragă atenţia lui Bieber toată seară, iar atunci când au ajuns faţă în faţă, s-a întins spre el şi l-a pipăit”, a descris incidentul unul dintre fanii artistului.

Starul canadian a susţinut un concert la V Festival din Marea Britanie în luna august, însă a fost puternic criticat pentru evoluţia sa din acel concert. Mulţi dintre fani l-au acuzat că a mimat întregul show. Ulterior, Justin Bieber a recunoscut într-un mesaj pe reţelele de socializare că acel concert nu a fost unul reuşit, deoarece el era ”puţin cam mahmur”.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

Vezi mai jos cum a apărut el deghizat!

În articolul

VIDEO: A vrut să treacă neobservat, dar nu a reușit. Cum s-a deghizat Justin Bieber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x