VIDEO! Invata de la specialisti sa arati ca o DIVA!

Publicat pe 12.10.2010 la 13:00 Actualizat pe 12.10.2010 la 13:13

Galerie (2)

Invata sa iti scoti in evidenta frumusetea!

Concurentele de la nextDIVA au ajuns la studioul fotografului Dragos Cristescu. Acolo nu le astepta niciun profesionist in makeup si niciun hairstilist renumit. Au avut parte de o sesiune foto in care si-au aratat frumusetea naturala, fara machiaj.

Doamna doctor Dana Jianu, Mirela Vescan-makeup artistul favorit al celebritatilor si Dragos Cristescu au vazut pozele si le-au dat sfaturi utile fetelor, pentru a-si scoate in evidenta frumusetea. Iata cateva dintre ele!

Laserul te scapa de semnele de pe fata
Daca acneea ti-a lasat semne pe fata, le poti estompa cu ajutorul laserului. Pentru cele care au o mica asimetrie intre pleoapele superioare, Mirela Vescan le sugereaza sa foloseasca farduri deschise, mate, pentru a face diferenta insesizabila.

Obtine in mod natural volumul parului
Daca ai parul fara volum, exista remedii si tratamente naturiste pentru o podoaba capilara mai bogata. Foloseste-le cu incredere si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Daca ai cearcane nu manca sarat!
Fumatul este un obicei daunator sanatatii si afecteaza foarte tare si frumusetea. Cercanele sunt mai accentuate la femeile fumatoare. Daca nu aveti acest viciu, incercati ca seara sa nu mancati sarat pentru a nu avea ochii si mai umflati dimineata.

Ochii mici sunt sexy
Majoritatea femeilor au impresia ca ochii mari sunt sexy, insa adevraul este exact invers. Cand te uiti la un barbat si vrei sa-l cuceresti, te uiti printre gene.

"Mie imi place orice femeie fara machiaj. Frumusetea adevarata este cea naturala. Ceea ce este natural, este frumos!Uneori machiajul acopera frumusetea, nu o evidentiaza", a spus Tonkins.

"Iubiti-va corpul asa cum este si atunci veti transmite aceasta energie mai departe", a spus Ozana Barabancea.

În articolul

VIDEO! Invata de la specialisti sa arati ca o DIVA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x