La mai bine de o lună de când a murit, George Michael tot nu a fost înmormântat. Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al artistului

Publicat pe 27.01.2017 la 18:02 Actualizat pe 27.01.2017 la 18:45

Ancheta privind decesul artistului este in plina desfasurare.

hepta.ro

Pe 25 decembrie 2016, s-a stins din viață și, cu toate că a trecut mai bine de o lună, nici până acum, George Michael nu a fost înmormântat. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, mai durează până când va avea loc această ceremonie.

Funeraliile cântăreţului George Michael au fost amânate, deoarece autorităţile britanice au luat decizia de a nu preda familiei îndoliate trupul neînsufleţit al artistului înainte de finalizarea testelor toxicologice, afirmă tabloidele din Marea Britanie, citate de site-ul revistei New Musical Express.

Darren Salter, directorul Biroului de Medicină Legală din comitatul Oxfordshire, nu a ordonat încă demararea unei anchete oficiale în legătură cu decesul starului pop, iar Poliţia din Thames Valley a spus că aşteaptă rezultatele testelor toxicologice, pe baza unor mostre prelevate din organele artistului, pentru a afla dacă ingestia de droguri a jucat un rol în moartea cântăreţului, afirmă tabloidul The Daily Mirror.

Trupul neînsufleţit al cântăreţului George Michael va putea fi predat familiei sale abia după finalizarea tuturor testelor toxicologice şi după finalizarea anchetei.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul a murit în urma unei insuficienţe cardiace.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că ”teste suplimentare vor fi efectuate” şi că ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni”.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

În articolul

La mai bine de o lună de când a murit, George Michael tot nu a fost înmormântat. Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al artistului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x