• Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 10 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  La ”CineCOOL”, Ioana Pavelescu povestește cum a făcut-o Iurie Darie să renunțe la suzetă

  acum 10 zile

  Ioana Pavelescu este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, la Happy Channel.

  A început să cânte de mic, folosind tubul de spray al mamei sale pe post de microfon

  acum 10 zile

  Vocea lui Doru a deveni cunoscută iubitorilor muzicii rock în anii 2000, când trupa pe care a format-o, AB4, a câștigat premiul ”Best Romanian Act” la gala MTV Europe Music Awards. Pe lângă activitatea lui muzicală în actuala trupă, The Mono Jacks, Doru lucrează ca grafician.

  ”Protozelul trăsnit”, o carte pentru copii și părinți despre un urs, un pinguin și Baba Cloanța, o vedetă TV

  acum 11 zile

  Care este mesajul acestei cărți, aflați din interviul cu autorul cărții, Daniel Eberhat, acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, al Happy Channel.

  Din 14 iulie, se schimbă ora de difuzare a emisiunii ”PoveștiCOOL”

  acum 11 zile

   Începând din această sâmbătă, 14 iulie 2018, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza mai devreme. Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Rapha și Irina Margareta Nistor vor fi pe micul ecran începând cu ora 14.30 și până la ora 16.00....

  Supă cremă de conopidă cu mentă, busuioc, rădăcinoase albe și cartof dulce

  acum 11 zile

  Chef Mihai Toader i-a dat, din nou, întâlnire lui Vlad Gherman în bucătăria de la școala Horeca, pentru o nouă sesiune de gătit a la ”Don Apetit & CO”, rubrica din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Mi-a turnat sânge de la abator, pentru că nu folosea niciodată sânge fals!”

  acum 14 zile

  Ioana Pavelescu dezvăluie, la emisiunea găzduită de Irina Margareta Nistor, din culisele filmului ”Osânda”, realizat de regretatul Sergiu Nicolaescu.

  Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad au un invitat cu o voce inconfundabilă

  acum 14 zile

  Iata ce puteti urmari in editia din 7 iulie a emisiunii ”PovestiCOOL”.

  ”A space Odyssey? Oddity!”, piesă jucată de artiști din Japonia, aplaudată îndelung de publicul din România

  acum 16 zile

  La ”PoveștiCOOL” continuă seria interviurilor cu protagoniștii spectacolelor prezentate în cadrul festivalului ”Babel FAST”, la Târgoviște, pe scena teatrului Tony Bulandra. Piesa pe care Criss și Vlad v-o propun de această dată este ”A space Odyssey? Oddity!”, ce poartă semnmătura regizorului Yu Murai și pusă în scenă de KPR Theatre, din Japonia.

  ”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

  acum 16 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”).

  Dmitri Aryupin: ”Mi-aș dori foarte tare să revenim, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole”

  acum 18 zile

  Spectacolul rusesc, plin de simbol, ce poartă semnărtura regizorului Dmitri Aryupin, a fost prezentat de trupa ”blackSKYwhite”, în cadrul festivalului de teatru ”Babel FEST”.

  Desert: tartă întoarsă, din doar cinci ingrediente: caise, afine, unt, zahăr brun, aluat fraged

  acum 18 zile

  Chef Dan Bogatu, invitatul ediției, îi propune lui Rapha să devină... mâinile lui. Adică, chef Bogatu e cu teoria, Rapha cu practica. Cei doi fac echipă și prepară un desert absolut delicios, pe care oricine îl poate face: o tartă întoarsă.

  Sâmbătă, ”PoveștiCOOL” te duce în lumea festivalului de teatru ”Babel FEST”. La Happy Channel, de la ora 15.30

  acum 21 zile

  De la ora 15.30, la Happy Channel emisiunea „PoveștiCOOL” îți va prezenta festivalul de teatru ”Babel FEST”.

  A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

  acum 21 zile

  Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache.

  Are o carieră promițătoare în lumea filmului, după ce a jucat cu Gerard Depardieu, dar Bogdan Iancu vrea să devină profesor

  acum 22 zile

  Bogdan Iancu a jucat în filme internaționale, alături de Gerard Depardieu și de Harvey Keitel, dar și într-un celebru film românesc, cu Ștefan Bănică jr.

  Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

  acum 22 zile

  Avea 4-5 ani când a mers prima dată la teatru, la mult apreciata piesă ”Take, Ianke și Cadâr”, și-a amintit tânărul actor Bogdan Iancu, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și film din cadrul...

  Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

  acum 23 zile

  Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

  ”Acest rol mă provoacă. E contra firii mele”, mărturisește actrița Oana Marcu, la ”PoveștiCOOL”

  acum 24 zile

  Irina Margareta Nistor vă introduce în culisele piesei de teatru ”Antigona”, o adaptare după opera lui Sofocle, pusă în scenă de Mihai Ranin. Iar acest lucru îl realizează cu ajutorul actrițelor Oana Marcu și Ramona Olteanu.

  ”Antigona”, pe muzică ortodoxă. Interviu cu regizorul Mihai Ranin

  acum 24 zile

  Despre piesă , despre alegerea regizorului de a pune în scenă o altfel de Antigonă, aflați din interviul de mai jos, realizat de Irina Margareta Nistor.

  Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

  acum 25 zile

  Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 14.30.

  Burger cu... somon, din chifle cu cărbune. La ”Don Apetit & Co” ai rețeta... plus o surpriză în bucătărie

  acum 25 zile

  Telespectatorii Happy Channel s-au obișnuit să îl vadă pe Vlad Gherman în rol de ajutor de bucătar sau chiar de bucătar, la ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30 (în reluare de luni până joi, de la miezul nopții, și de luni până vineri, de la 15.30).

  Duminică, la CineCOOL. La ce visează tânărul actor Bogdan Iancu: “Lucrul pe care mi-l doresc nu ține de faimă,carieră"

  acum 28 zile

  La vârsta de patru ani a apărut pentru prima dată într-o reclamă, iar zece ani mai târziu a avut șansa să joace alături de Gérard Depardieu. Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați care se remarcă din noua generație de actori autohtoni, este invitatul...

  Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

  acum 28 zile

   Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

  Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Rapha este cel care intră în bucătăria ”Don Apetit & Co”

  acum 28 zile

   La ”Don Apetit & Co”, rubrica de gătit din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, cel care stă la butoane în bucătărie nu este Vlad Gherman, așa cum v-ați obișnuit. Bunul lui prieten, Rapha, va avea rolul de gazdă, de data aceasta. Iar responsabil cu...

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 29 zile

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »