Niciun sezon fără mâncare! Primul episod din „Prodanca și Reghe: Fascinați de România” o să-ți lase gura apă!

Publicat pe 07.10.2014 la 17:51 Actualizat pe 08.10.2014 la 12:25

Cu o masă îmbelşugată stropită din plin cu vinuri alese, ţuică, lăutari şi rude pline de voioşie - aşa debutează sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Euforia tv, cel de-al şaselea sezon al celui mai iubit reality show din România, “Prodanca & Reghe: fascinaţi de România”

Cu o masă îmbelşugată stropită din plin cu vinuri alese, ţuică, lăutari şi rude pline de voioşie - aşa debutează sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Euforia tv, cel de-al şaselea sezon al celui mai iubit reality show din România, “Prodanca & Reghe: fascinaţi de România”.

“Sezonul ăsta ne punem pe muncă, hai să vă arăt unde suntem”, aşa îşi întâmpină Anamaria Prodan echipa de filmare. “Suntem la Mălini, în judeţul Suceava. Aici e cel mai frumos loc pe care l-am văzut eu vreodată. Pentru că dacă nu vezi, nu crezi. Sa vă prezint ce avem noi aici”, continuă Prodanca.

Îmbrăcată în bundiţă, îi conduce pe colegi într-o şură în care, la foc mic, se perpelea la proţap, un purcel de lapte. “Chiar mă gândeam că am început sezonul fără mâncare, nu era ceva în ordine. Am zis că de acum încolo, cu fiecare sezon în parte, să pun pe mine vreo 5 kilograme să le arăt tuturor că-mi merge bine”, completează impresara în hohote de râs.

Cum filmările primului episod din reality-show s-au desfăşurat chiar după ce Laurenţiu Reghecampf a semnat cu echipa de fotbal Al- Hilal, supranumită Realul Madrid al Asiei, antrenorul şi-a însoţit familia în Bucovina şi s-a simţit mai mult decât bine acolo. A cântat alături de fanfara şi s-a plimbat cu căruţa prin sat: “Soţul meu când se simte bine, se simte bine si asta se vede imediat, mi-e atât de drag de el. Laur în locurile în care e lume de calitate şi nu e nimic făţarnic se deschide ca o floare. Când nu e ok, imediat se strânge. Sunt foarte fericită că după o perioadă grea şi stresantă suntem cu toţii aici şi suntem fericiţi”.

Ce aventuri a avut familia Reghecampf – Prodan în prima lor vizită prin România, telespectatorii vor descoperi, sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Euforia tv.

În articolul

Niciun sezon fără mâncare! Primul episod din „Prodanca și Reghe: Fascinați de România” o să-ți lase gura apă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x