5 moduri dezastruoase în care se poate termina o relație

Publicat pe 19.05.2014 la 09:08 Actualizat pe 19.05.2014 la 09:27

Ți se pare că-l cunoști de o viață și cu toate astea vă certați zilnic. Este ceva ce nu funcționează și știi deja că la un moment dat ți se va pune pata și o vei termina în cel mai cumplit mod posibil


Ți se pare că-l cunoști de o viață și cu toate astea vă certați zilnic. Este ceva ce nu funcționează și știi deja că la un moment dat ți se va pune pata și o vei termina în cel mai cumplit mod posibil.

Mai ales că atunci când vin nervii cei mari, nici nu mai poți reacționa decât în stil propriu. Totuși, iată 5 moduri dezastruoase în care se poate termina o relație:

1. La telefon - Chiar dacă vorbim foarte des, nu este de bun gust să închei o relație așa. Și cu atât mai puțin printr-un mesaj. Semne de pură imaturitate.

2. Prin altcineva - Dacă nu-ți convine o persoană, spune-i asta verde-n față, nu căuta scuze, motive și nu fii iresponsabilă să-i transmiți că o rupi cu el prin altcineva.

3. Să-l provoci să te lase - Pentru ca tu să-nu ți asumi vina eșecului, faci totul ca el să ia decizia. Și îl superi la maximum. Oricum, autorul moral vei fi tot tu până la urmă.

4. Într-un loc public - Nu o să știi niciodată cum o să reacționeze iubitul tău atunci când îi vei da vestea proastă și nu ai nevoie de un scandal în fața altora, așa că mai bine ești diplomată și o rupi atunci când sunteți doar voi doi.

5. Atunci când ați consumat alcool - E simplu, mintea voastră nu mai este limpede și se poate ca a doua zi să nu vă doar capul de la aburii gradelor din pahar, ci și din cauza deciziei proaste pe care ați ales să o luați. Calmă, la rece, poți vedea cel mai bine lucrurile!

Așadar, fiți cu băgare de seamă, e important să pui punct unei relații în care nu te regăsești, dar ai grijă și la modul în care o faci!

În articolul

5 moduri dezastruoase în care se poate termina o relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x