5 zone erogene NOI care trebuie explorate

Publicat pe 27.01.2015 la 21:32 Actualizat pe 27.01.2015 la 21:42

Dacă îți dorești o viață sexuală de invidiat și un partener care să fie topit după ideile tale în dormitor, atunci trebuie să știi care sunt principalele zone erogene. Citește cu atenție totul despre 5 noi zone erogene care provoacă senzații de neuitat:

Dacă îți dorești o viață sexuală de invidiat și un partener care să fie topit după ideile tale în dormitor, atunci trebuie să știi care sunt principalele zone erogene. Citește cu atenție totul despre 5 noi zone erogene care provoacă senzații de neuitat:

Tâmplele

Masarea tâmplelor relaxează și revigorează orice persoană, dar mai ales pe bărbați, pentru care tâmplele sunt un centru nervos. Masează-i încet tâmplele în timp ce îl săruți, iar senzațiile vor fi electrizante.

Clavicula

Osul claviculei are capacitatea de a provoca mai multă dorinţă decât orice altă parte a corpului. În primul rând, pielea de aici este mai subţire şi mai sensibilă şi în al doilea rând este foarte aproape de gură. Este un traseu numai bun de sărutat fără oprire!

Părțile laterale ale abdomenului

Când atingi această zonă, reflexele vor face muşchii pelvieni să se contracte atât în cazul femeilor cât şi al bărbaţilor, ceea ce intensifică excitarea. Pentru că este o zonă mai puţin sensibilă este bine să aplici mai multă presiune atunci când îl mângâi, iar semnele excitării vor fi puternice.

Spatele

Spatele este o zonă foarte erogenă! Partea bună este că, fiind o zonă mai extinsă, poate fi masată, sărutată şi dezmierdată mai mult. Iar dacă foloseşti şi ulei de masaj sau cremă, această zonă va deveni şi mai sensibilă.

Palmele și degetele de la mâini

Ambele sunt foarte receptive la senzaţii, dar de cele mai multe ori sunt uitate. Vei fi uimită de ce senzaţii poţi simţi prin mângâieri şi sărutări ale acestor zone.

În articolul

5 zone erogene NOI care trebuie explorate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x