Afla ce fel de amant este inainte sa ajungi cu el in pat!

Publicat pe 18.04.2013 la 23:21 Actualizat pe 19.04.2013 la 00:09

Tracey Cox, experta in relatii, spune ca poti judeca o carte dupa coperta sau cel putin, poti sa afli cum e in pat barbatul dorit inainte sa ajungi cu el acolo. Iata cum poti sa afli daca e un amant bun sau nu.

Fii atenta

1.... cum mananca. Hedonistii vor fi (aproape) intotdeauna buni amanti. Cei care savureaza o mancare si se bucura de placerile culinare ale vietii vor gusta fiecare moment in pat cu tine. Stii ce se spune - unii traiesc ca sa manance, altii mananca ca sa traiasca. Un apetit bun se cunoaste si la masa si intre asternuturi. Incearca sa ghicesti cum iti va musca urechea sau gatul dupa cum gusta mancarea. II place sa experimenteze mai multe tipuri de mancare? Cu siguranta, va fi deschis noului si in viata personala.

2. ... cum vorbeste. Daca vorbeste pe acelasi ton oricare ar fi subiectul discutiei si are o expresie de RoboCop, atunci nu te astepta la magie in pat. Daca se agita la masa si discuta cu pasiune despre lucrurile care il intereseaza, in dormitor vor iesi artificii.

3. ... cat de bine se descurca in societate. Cu cat e mai sociabil, extrovertit si comunica bine in societate, cu atat se va simti mai bine cu tine in pat.

4. ... unde sta. Cand iesiti in oras se asaza cu fata la tine? Fii bucuroasa! Un barbat care iti ofera toata atentia lui, va fi la fel de captivat de tine si in pat.

5. ... cum ii atinge pe cei din jur. E afectuos cu cei din jur, se lasa atins de oameni si isi imbratiseaza la randul sau prietenii? Acest lucru inseamna ca e deschis la intimitate, atat fizica cat si emotionala.

6. ... cum te tine de mana. Felul in care te tine de mana spune multe despre modul in care se va purta cu tine in pat si dupa. Te ia de mana complet, strans, cu degetele impreunate? Atunci e un barbat cu un erotism puternic. Daca vi se ating doar palmele, te apreciaza si tine la tine, dar nu te va surprinde cand veti face sex.

7. ... cum te saruta. Primul sarut iti spune multe despre el - daca te topesti sub buzele lui, nu are cum sa greseasca in pat. Daca e de-a dreptul oribil, nu are rost sa mergi mai departe cu el. E genul care stie sa sarute dar nu se grabeste sa te sarute frantuzeste? Probabil e genul romantic, care adora preludiul si nu vrea sa se grabeasca.

Tracey Cox este autoare a cartii "Dare: What Happens When Fantasies Come True".

foto: sheknows.com

În articolul

Afla ce fel de amant este inainte sa ajungi cu el in pat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x