Câteva dintre cele mai interesante și puțin cunoscute lucruri despre sex

Publicat pe 10.11.2013 la 19:33 Actualizat pe 10.11.2013 la 20:11

Știai că bărbații care consumă țelină sunt percepuți ca fiind mai atrăgători de către femei? Sau că există peste 8.000 de terminații nervoase în clitoris? Citește câteva dintre cele mai interesante și mai puțin cunoscute lucruri despre sex:

Ejacularea combate congestia nazală la bărbați - orgasmul stimulează receptorii de adrenalină din pasajul nazal. Astfel bărbații pot scăpa de un nas înfundat într-un mod mai mult decât plăcut.

Clitorisul are peste 8.000 de terminații nervoase - ținând cont că oamenii sunt de-a dreptul fascinați de corpul femeii, ar fi de așteptat ca anumite lucruri despre organele sexuale feminine să nu reprezinte un mister. Însă puțini cunosc că spre deosebire de penis care are în jur de 4.000 de terminații nervoase, clitorisul este de două ori mai sensibil.

Unii oameni sunt atrași de obiecte - o femeie s-a îndrăgostit atât de nebunește de turnul Eiffel, încât a avut parte de o ceremonie civilă în anul 2007 și și-a schimbat numele de familie în “Eiffel”. Există un număr mic de persoane care simt o atracție emoțională și fizică față de obiecte.

Consumul de țelină îi face pe bărbați mai atrăgători - această rădăcinoasă are proprietatea de a crește nivelul de feromoni în corpul bărbaților. Acești hormoni sunt cunoscuți pentru faptul că stimulează dorința sexuală.

Părul pubian are rolul de a crește plăcerea sexuală - deși rostul său este acela de a proteja organele genitale, un rol secundar este acela de a capta “aromele sexuale”, formal cunoscute sub numele de feromoni. Aceștia sunt eliberați de corpurile noastre atunci când ne excităm și îl stimulează pe partener.

Sperma este un antidepresiv natural - dacă ai o stare de dispoziție mai proastă, o partidă de sex neprotejat (cu un partener sănătos bineînțeles) poate fi cel mai bun remediu. Sperma conține până la 50 la sută componenți antidepresivi, cum ar fi serotonina.

Sperma hrănește tenul - cu un conținut ridicat de proteine, zinc, magnezu, calciu, potasiu și fructoză, sperma este hrănitoare și pentru femeile mai dezinhibate, poate fi o loțiune de față cu proprietați miraculoase. Are același efect ca și o cremă hidratantă anti-rid.

Foto: hepta.ro

În articolul

Câteva dintre cele mai interesante și puțin cunoscute lucruri despre sex

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x