Ce spune pieptănătura pe care o porți despre viața ta sexuală

Publicat pe 16.07.2014 la 08:19 Actualizat pe 16.07.2014 la 08:44

Se întâmplă ca părul să aibă o foarte mare legătură cu viața sexuală. Nu știm dacă ați auzit până acum că atunci când ai o dorință de a ți-l lăsa să crească și de a fi mai lung, atunci ai și pofte sexuale mai mari


Se întâmplă ca părul să aibă o foarte mare legătură cu viața sexuală. Nu știm dacă ați auzit până acum că atunci când ai o dorință de a ți-l lăsa să crească și de a fi mai lung, atunci ai și pofte sexuale mai mari.

Iar pieptănătura pe care o porți spune mai multe despre tine decât ți-ai putea imagina:

1. Părul strâns în coadă - ai vrea să rămâi pentru totdeauna o puștioaică, pari inocentă și dai de înțeles că nu ai prea mult timp la dispoziție și că nici nu vrei să-l consumi fără rost. Nu-ți ascunzi chipul, nu te înfofolești în lenjerie și ai încredere în tine din punct de vedere sexual. Ai putea să nu mai fii așa pe grabă și să-ți surprinzi iubitul cu o cină romantică și să faceți dragoste la lumina lumânărilor.

2. Ieșită de la coafor în orice moment - dacă ești aranjată de dimineața, la prânz și seara, chiar și atunci când ești singură acasă, înseamnă că îți place ordinea și vrei ca toate lucrurile să meargă șnur. Mai mult, ești atentă la fiecare întâlnire și nu te prea lași purtată de va atunci când vine vorba de sex. Ar trebui să fii mai flexibilă în gândire și să să-l lași și pe el să preia controlul. Spre exemplu, roagă-l să te lege la ochi atunci când veți avea următoarea partidă.

3. Păr sălbatic și indisciplinat - te simți confortabil în propria piele. Ești relaxată, te lași dusă în pat fără nicio teamă și nu ai nicio problemă din punct de vedere sexual. Îți place să-ți fie atins părul, așa că poartă-te frumos cu partenerul, atentă la capriciile lui și mai apoi, o să-ți întoarcă favorul.

4. Un coc rapid, casual- atunci când nu petreci foarte mult timp în fața oglinzii și preferi să-ți faci rapid un coc în vârful capului ești o femeie care se bucură de toată atenția bărbaților. Gâtul este partea cea mai sexuală a acestui tip de femei, iar când este expus, este un semn clar că vrea să flirteze și să se simtă în centrul atenției, arătând că e disponibilă. Și în acest caz, o cadă plină cu petale de trandafir și două pahare de șampanie te-ar putea surprinde și te-ar putea face să ai o întâlnire romantică.

Deci, în care te-ai regăsit?

În articolul

Ce spune pieptănătura pe care o porți despre viața ta sexuală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x