Faima nu le ridica... „moralul”! Cei mai groaznici amanți din istorie

Publicat pe 25.05.2014 la 17:31 Actualizat pe 25.05.2014 la 21:46

Pe cât de buni erau în domeniul științei sau talentați la scris, pe atât de neexperimentați erau în pat. Vorbim despre cei mai slabi amanți - faimoși - din lume:

Pe cât de buni erau în domeniul științei sau talentați la scris, pe atât de neexperimentați erau în pat. Vorbim despre cei mai slabi amanți - faimoși - din lume:

1. Filozoful existențialist francez Jean-Paul Sartre era un mare apărător al eliberării de monogamie, folosindu-și intelectul și carisma pentru a înnebuni femeile. Totuși, odată ce ajungea cu ele în dormitor, Sartre nu știa cum să le satisfacă.

2. Poetul irlandez W.B. Yeats a suferit de impotență până la o vârstă înaintată. La vârsta de 68 de ani însă s-a supus unei intervenții chirurgicale reparatorie. Aparent, operația a avut succes, Yeats petrecându-și ultimii ani cu nenumărate amante.

3. Scriitorul Franz Kafka a avut aventuri de-o noapte, dar se pare că ura sexul, considerându-l un act murdar și chiar o obligație. Nu avea deloc încredere în sine, refuzând să apară nud chiar și în spa-urile unde mergea frecvent.

4. S-a zvonit că regele Louis al XV-lea avea o disfuncție sexuală, pentru că timp de șapte ani nu a putut să facă sex cu Marie Antoinette. La un moment dat, se pare că fratele reginei a venit la el pentru a-l sfătui în astfel de probleme.

5. Poate că a fost regele rock'n'roll-ului, dar Elvis nu a avut niciun fel de succes în dormitor. Natalie Wood i-ar fi spus unuia dintre prietenii lui că „habar nu are cum să facă dragoste”.

6. În loc să facă sex, Sigmund Freud și-a petrecut timpul studiind cocaina și drogându-se, fiind convins că aceasta putea fi un substitu al masturbării, ba chiar să inhibe acest obicei.

7. Hugh Hefner și-a făcut o reputație de playboy, fiind invidiat de sute de bărbați din toată lumea. Dar fosta sa logodnică, Crystal Harris, a povestit că atunci când a făcut sex cu acesta bărbatul nu a rezistat mai mult de „două secunde”. Kendra Wilkinson, alt iepuraș Playboy, a confirmat zvonurile, declarând că era un bărbat de câteva minute, în timp ce Izabella St. James a pus punctul pe i: „doar stătea acolo, ca un pește mort”.

În articolul

Faima nu le ridica... „moralul”! Cei mai groaznici amanți din istorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şoferii drogați sau băuți nu mai pot scăpa de închisoare de la 1 la 5 ani; 10 ani fără permis auto. Când intră legea în vigoare
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x