Dr. Oz: cum e viata ta sexuala?

Publicat pe 29.10.2012 la 12:17 Actualizat pe 22.05.2013 la 15:40

Femeile nu vor sa impartaseasca detaliile vietii lor sexuale. Ce poate insemna acest lucru? Oare faptul ca au parte de mai putina „actiune” in pat?

Dr. Oz a facut un sondaj la care au participat 4.000 de femei. Rezultatele au aratat faptul ca 59% dintre femei mimeaza orgasmul, 70% prefera sexul cu luminile stinse, 80% ca cele mai bune partide de sex le-au avut intre 20 si 40 de ani.

Dr. Oz si medicul ginecolog Jennifer Ashton ne vin in ajutor cu o multime de sfaturi despre cum ne-am putea imbunatati viata sexuala.

De ce nu sunt femeile satisfacute?

„Am auzit cateva motive: stresul, copiii, mariajul... Si exista trei lucruri care le dereanjeaza pe femei: preludiul, libido-ul si partenerul.

Care este durata ideala a unui preludiu?

Nu exista niciun numar magic. Difera de la o persoana la alta. Lucrurile bune vin de la cei ce le-asteapta si dureaza ceva timp ca semnalele sa puna in functiune glandele care secreta fluide de lubrifiere. S-ar putea sa dureze 30 de minute.

Care sunt afrodiziacele perfecte?

Si acestea difera in functie de persoana, insa exista cateva afrodiziace magice:

1. Condimente ca boiaua si piperul negru, insa nu presarate pe organele genitale, ci introduse in mancare. Odata mancate, acestea stimuleaza circulatia sangvina si ne fac sa transpiram.

2. Suplimente ca ginseng-ul rosu corean, folosit in cantitati moderate creste libidoul.

3. Tocurile cui. Un studiu facut de cercetatorii italieni indica faptul ca femeile care poarta tocuri foarte inalte isi activeaza muschii din pelvis – muschi foarte importanti.

Cum crestem libido-ul?

Un libido scazut este o problema, insa aceasta problema nu are rezolvare universala. Multi dintre noi ne comparam libido-ul actual cu cel de dinainte de a avea copii sau chiar cu cel din adolescenta. Insa este o greseala”, afirma dr. Jennifer Ashton.

Sexul este dureros?

Dr. Ashton ne da cateva raspunsuri la aceasta intrebare: „Cel mai comun motiv este uscare vaginului. Recomand ceva, dar mentionez ca unele femei cauta prima data lubrifianti. Cred ca acesta este unul dintre cele mai rele lucruri posibile. Daca lubrifiantele contin un ingredient pe care nu-l puteti pronunta, cu un nume foarte lung, exista sanse sporite ca acesta sa fie un iritant chimic. Ultimul lucru pe care o femeie si-l doreste este un vagin iritat si uscat. Cel mai usor de procurat si cel mai ieftin este ceva ce avem cu totii: saliva. Alt lucru care functioneaza in cazul multor femei sunt uleiurile naturale care pot fi lubrifiante excelente pentru tine si partenerul tau. Insa daca toate acestea nu te ajuta, trebuie sa mergi la medic.

Marimea conteaza?

Multora din pacientele mele, sotii le spun ca ar avea un vagin prea mare; raspunsul meu este . Le felicit pe acelea care spun ca nu conteaza - fie au un partener bun, fie au unul care stie sa foloseasca ce are. Conteaza sa stii sa lucrezi cu ceea ce ai la dispozitie. Nu trebuie sa dai vina pe anumite lucruri izolate.

Provocarea celor 100 de zile

Le provoc pe femei sa faca ceva nou, sa accepte provocarea celor 100 de zile. Vedeti daca puteti face sex zilnic timp de 100 de zile. Rezultatele s-ar putea sa va surprinda. Ati putea realiza ca amandoi sunteti mai buni ca niciodata. Puteti identifica niste probleme cu solutii usoare. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ajungeti la jumatate sau la sfertul drumului, insa va veti distra incercand acest lucru.”, spune dr. Jennifer Ashton.

În articolul

Dr. Oz: cum e viata ta sexuala?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x