Ți-e dor de el mai mult ca niciodată? 8 pași pentru a-ți recuceri fostul

Publicat pe 13.07.2014 la 19:19 Actualizat pe 13.07.2014 la 19:41

Simți că despărțirea voastră a fost o greșeală uriașă? Chiar dacă a trecut o zi, o lună sau jumătate de an, poți să-ți recucerești fostul. Uite cum!

Hepta

Simți că despărțirea voastră a fost o greșeală uriașă? Chiar dacă a trecut o zi, o lună sau jumătate de an, poți să-ți recucerești fostul. Uite ce trebuie să faci:

1. În primul rând, lasă să treacă măcar două săptămâni (de la despărțire) până pui mâna pe telefon. Așa, aveți amândoi timp să vă reevaluați viața și să realizați dacă într-adevăr merită să lupți pentru o a doua șansă.

2. Revino-ți complet după șoc! Probabil suferi după el și nu ai putea să porți o discuție normală fără să izbucnești în plâns. Este crucial să-ți recuperezi pofta de viață, să te iubești iar pe tine, să ieși cu prietenii și să descoperi noi hobby-uri înainte de a-l contacta . O femeie disperată nu e niciodată sexy.

3. Dă-ți seama de ce v-ați despărțit. Încearcă să-ți aduci aminte ce ți-a reproșat sau dacă ți-a spus vreodată ce s-a schimbat la tine. E greu să accepți asta dar și tu ai avut o parte din vină - odată ce înțelegi ce nu a mers, poți repara lucrurile.

4. Dacă după toate aceste lucruri, știi că îl vrei înapoi, contactează-l. Dă-i un mesaj ușor, light, fun, care să nu îl pună în gardă.

5. Stabiliți o întâlnire în timpul zilei, ca între prieteni. Trebuie să te vadă ca pe fata de care s-a îndrăgostit, nu ca iubita cu care a trecut prin atâtea.

6. Chiar și după această primă întâlnire ești sigură că îl mai iubești? Nu-l presa, continuă să te vezi cu el doar ca prieteni.

7. Când simți că a sosit momentul, vorbește cu el deschis. Spune-i ce ai înțeles din aceată despărțire și de ce vrei o altă șansă.

8. De data aceasta, nu te baza doar pe sex! Ai răbdare cu el, cu voi, comunică deschis și rezolva-ți problemele.

În articolul

Ți-e dor de el mai mult ca niciodată? 8 pași pentru a-ți recuceri fostul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x