Uită de filmele erotice! 7 mișcări de sex care NU trebuie puse în practică

Publicat pe 25.05.2014 la 23:07 Actualizat pe 25.05.2014 la 23:33

Când le vezi în filmele erotice, par extrem de sexy și seducătoare. În viața reaă, aceste poziții și fantezii nu îți asigură nici măcar un pic de plăcere:

Când le vezi în filmele erotice, par extrem de sexy și seducătoare. În viața reaă, aceste poziții și fantezii nu îți asigură nici măcar un pic de plăcere:

1. Folosirea oglinzilor

Chiar dacă urmărirea partenerului în timp ce faceți sex în fața oglinzii pare un gând tentant iar scena, scoasă din filmele erotice, în realitate lucrurile nu vor sta așa. Cel mai probabil vei observa că nu ai mai fost la sală de ceva timp iar gogoșile cu ciocolată încep să se vadă în jurul taliei.

2. Sexul în duș

Oricât de bine ar arăta această perspectivă în fotografii, în realitate, sexul în duș este extenuant și periculos. În primul rând, este probabil să nu ai o cabină de duș suficient de largă pentru a sta într-o poziție confortabilă, apoi, amândoi trebuie să stați în picioare tot timpul, ceea ce poate deveni obositor. În final, sunt șanse mari ca unul din voi să alunece și să se rănească.

3. Sex în jacuzzi

Acest loc este extreeem de senzual și des întâlnit în filmele erotice, dar în viața reală, poate fi scârbos și periculos. Apa fierbinte este plină de bacterii care te pot infecta, jeturile te înconjoară și te incomodează ... stai în dormitor.

4. Uleiul de masaj

Relaxează și dă o strălucire senzuală corpului, dar totodată, uleiul de masaj încurajează alunecarea, ceea ce provoacă, la rândul ei, zgomote ciudate la contactul dintre doua trupuri.

5. Sexul pe plajă

Nu e nimic mai romantic decât să faci dragoste pe plajă, în apropierea valurilor. Odată ce treci la practică însă, vei observa cât de enervant este nisipul! Intră peste tot și formează o peliculă abrazivă, deloc plăcut la atingere.

6. Film erotic

Te-a tentat ideea de a juca în propriul tău film erotic? Înainte de a trece la fapte, ia în considerare faptul că odată ce te vei vedea în felurite poziții, la rece, nu ți se va mai părea sexy momentul. Pe de altă parte, dacă te vei despărți de cel cu care ești în acest moment, vei risca împărtășirea clipului cu următoarea iubită, prietenii săi sau chiar prietenii tăi, dacă s-a simțit trădat în vreun fel.

7. Sex în mașină

Sună bine, e o provocare, dar dacă ai o mașină de dimensiuni mici/medii, vei realiza foarte rapid că riști cârcei și dureri de spate. Bancheta din spate nu e deloc confortabilă iar dacă nu ești extrem de flexibilă nu există nicio șansă să te simți bine.

În articolul

Uită de filmele erotice! 7 mișcări de sex care NU trebuie puse în practică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 mai 2024. Racii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
Tartă cu afine și lămâie, cel mai delicios desert pentru micul dejun
Catine
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
useit.ro
Waze introduce o funcție mult așteptată. Ce vor putea face șoferii de acum
as.ro
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe „Insula Miliardarilor”, a apărut pe stradă fără sutien!
MediCOOL
Cum te poate ajuta mersul pe jos să scapi de 12% din grăsimea corporală. Sfaturi eficiente pentru slăbit
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Copilul se învinețește des. Când trebuie să te îngrijoreze echimozele
MediCOOL
Băuturi pentru un somn mai odihnitor. Cum te pot face să adormi mai repede
HelloTaste
Cât timp se fierb cartofii pentru salata de boeuf. Trucuri utile în bucătărie
x