A mâncat NESĂNĂTOS, dar a SLĂBIT 100 de kilograme în doi ani! Metoda bărbatului este INCREDIBILĂ

Publicat pe 22.10.2016 la 21:13 Actualizat pe 22.10.2016 la 21:27

Barbatul a continuat sa manance nesanatos, dar cu toate astea, a slabit 100 de kilograme in doi ani.

Jon Gabriel, un tânăr american și-a dat restart vieții, după ce-a trecut printr-o transformare incredibilă. Cu o voință de fier, bărbatul a reușit să slăbească nu mai puțin de 100 de kilograme în doar doi ani.

În 2001, Jon Gabriel cântărea 180 de kilograme. Hotărât să slăbească, acesta a apelat inițial la ajutorul unui medic, dar a realizat că banii investiți nu-i aduc rezultatele dorite, așa că bărbatul s-a hotărât să continue procesul de schimbare pe cont propriu.

"În 2 ani de zile, am slăbit 100 de kilograme, fără a ține vreun regim anume. Am aceeași greutate de 10 ani și tot nu țin un regim. Mănânc ce vreau, când vreau.

Uite care au fost elemente cheie, care mi-au asigurat succesul:

1. Am uitat de diete și am început să-mi hrănesc trupul. În timpul investigației mele, am realizat că trupul meu suferea din pricină foamei cronice, deoarece îi lipseau anumiți nutrienți cheie, cum ar fi acizi grași că Omega 3, alimentele vii și proteinele de foarte bună calitate. M-am asigurat că organismul meu primește cât mai mulți nutrienți de înaltă calitate.

Atunci când îmi doream să mănânc mâncăruri de proaste calitate ca bomboanele, chipsurile sau pizza, le mâncăm fără să ezit. În cele din urmă, nu am mai simțit nevoia pentru „junk food” deoarece corpul meu s-a obișnuit cu nutrienții de calitate și mâncarea sănătoasă.

2. Mi-am vindecat digestia. Am descoperit că unul dintre motivele pentru care corpul meu era privat de nutrienți era constituit de procesele digestive defectuoase, așa că eram pur și simplu incapabil să asimilez nutrienții din mâncarea pe care o consumăm.

Problemele digestive pot provoca și inflamații, iar hormonii inflamatori determină trupul nostru să depoziteze grăsimea. Eu am început să mănânc foarte multe alimente fermentate, am luat probiotice și enzime digestive pentru a aduce la normal procesul meu de digestie. "

Vezi aici continuarea!

În articolul

A mâncat NESĂNĂTOS, dar a SLĂBIT 100 de kilograme în doi ani! Metoda bărbatului este INCREDIBILĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x