Secretul unei vieți fericite? Opt alimente miraculoase

Publicat pe 15.06.2014 la 14:39 Actualizat pe 15.06.2014 la 16:10

Nu știi ce să mai faci ca să-ți recapeți buna dispoziție? Refă-ți stocul de ciocolată neagră, iaurt și miere. Acestea sunt doar o parte dintre produsele care o să te facă mai fericită:

Hepta

Nu știi ce să mai faci ca să-ți recapeți buna dispoziție? Refă-ți stocul de ciocolată neagră, iaurt și miere. Acestea sunt doar o parte dintre produsele care o să te facă mai fericită:

Scoicile conțin seleniu, vitamina B12, proteine, iod, zinc în cantități mare, în timp ce sunt slabe în grsimi și calorii. Iodul echilibrează funcțiile glandei tiroide și te ajută să menții o stare de spirit și o greutate ideale, în timp ce vitamina B12 protejează neuronii.

Ciocolata neagră îmbunătățește circulația sângelui în creier ceea ce duce la bună dispoziție și concentrare. Vei avea mediat mai multă energie și poftă de viață!

Iaurtul grecesc are mai mult calciu decât laptele, ceea ce favorizează eliberea hormonilor fericirii.

Mierea conține quercetină și kaempferol, două substanțe care luptă împotriva depresiei și ajută funcțiile cerebrale reducând inflamațiile la nivelul întregului corp.

Roșiile cherry au un antioxidant numit licopen care protejează creierul. Pentru rezultate mai bune, consumă-le cu ulei de măsline, care ajută la absorbirea licopenului mai repede.

Ouăle nu doar mențin nivelul de energie la cote înalte datorită conținutului de vitamina B, zinc, acizi grași omega-3, iod și proteine, ci și îți dau un sentiment de sațietate întreaga zi.

Somonul este bogat în acizi grași omega 3, printre care acidul docosahexaenoic și eicosapentaenoic, cei mai eficienți când vine vorba de combaterea iritabilității, a stării proaste generale și a stresului.

Nucile reprezintă una din cele mai bune surse de serotonină, substanța care te face să te simți calmă și fericită în general. Studiile au arătat că persoanele care mâncau zilnic câteva nuci, migdale și alune duceau o viață echilibrată și fericită.

În articolul

Secretul unei vieți fericite? Opt alimente miraculoase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x