Nutriționiștii au decis! Acestea sunt cele mai bune cinci diete din ultimii ani

Publicat pe 08.01.2014 la 15:07 Actualizat pe 08.01.2014 la 15:45

Regimul RAW și Weight Watchers au fost numite cele mai bune diete ale ultimilor ani de către un juriu de nutriționiști americani, pentru U.S. News & World Report. Rezultatele au fost bazate pe 32 de analize detaliate.

Volumetrics

Dieta merge pe următoarea premisă: atunci când mănânci, cantitatea contează, nu calitatea (numărul de calorii). Astfel, o anumită cantitate de morcovi va avea mai puține calorii decât aceeași cantitate de alune, deși pe cântar cifrele vor fi aceleași. Dacă reușești să-ți păcălești mintea, vei reuși să slăbești.

Dieta Raw

Dacă urmezi acest regim alimentar, vei mânca produse negătite, neprocesate, crude, așa cum le iei din grădină (chair să fără să fie expuse la pesticide și ierbicide). Esențiale sunt fructele, legumele, nucile și semințele. Cei care urmează această dietă ajung să consume jumătate din numărul caloriilor pe care le-ar fi ingerat în mod obișnuit.

Jenny Craig

Regimul lui Jenny Craig se bazează pe mese deja preparate, echilibrate și rețete cu un număr clar de calorii și grăsimi. Fiecare preparat este gândit să se potrivească greutății tale din prezent, nivelul activității fizice și chiar tendințelor de a mânca când ești stresat. Craig propune consumarea a 1200 - 2300 calorii pe zi.

Biggest Loser Diet

Acesta este un plan pe șase săptămâni gândit să-ți grăbească scăderea în greutate și chiar să-ți întărească sistemul imunitar. Și aici este vorba de un regim echilibrat cu porții zilnice de fructe, legume, proteine slabe și cereale integrale. Sportul este o parte importantă a regimul de viață.

Weight Watchers

Cei de la Weight Watchers spun că, urmând regimul lor, vei slăbi 1 kilogram pe săptămână. Se pune accent pe alegeri culinare sănătoase și sățioase. Fiecare produs alimentar are un număr de puncte, în funcție de proteinele, carbohidrații și caloriile conținute.

Preparatele care îți dau un sentiment de sațietate pentru mai mult timp au mai puține puncte (de exemplu, un smoothie de 200 calorii), în timp ce acelea care nu îți potolesc foamea primesc mai multe (un suc de 200 calorii).

foto: hepta.ro

În articolul

Nutriționiștii au decis! Acestea sunt cele mai bune cinci diete din ultimii ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x