Slabeste ca la Hollywood: cinci diete indragite de celebritati

Publicat pe 30.09.2013 la 13:41 Actualizat pe 30.09.2013 la 14:27

Starurile americane sunt recunoscute pentru regimurile alimentare drastice. Atkins, macrobiotica, GI. Sunt doar cateva nume de diete de care ai auzit, dar nu stii ce inseamna?

Iti prezentam mai jos caracteristicile celor mai cunoscute programe de slabit ale celebritatilor:

Dieta alcalina

Este un regim alimentar adorat de Victoria Beckham, Sienna Miller si Kirsten Dunst.

Inspirata din cartea “Eating the Alkaline Way”, aceasta dieta consta in mentinerea unui echilibru intre alimentele “acide” si alcaline ce sunt ingerate, pentru a controla PH-ul corpului. Mai exact, se bazeaza pe consumul de legume, fructe si preparate din soia. Sunt excluse produsele “acide” precum: carnea, pestele si produsele lactate.

Nu este recomandat sa urmezi dieta alcalina, deoarece lipsa proteinelor din organism iti poate cauza probleme de sanatate, deoarece corpul nu va beneficia de nutrimentele necesare pentru a functiona.

Dieta macrobiotica

Gwyneth Paltrow si Madonna sunt adeptele programului de slabit macrobiotic, care este mai degraba un plan de viata. Acesta se bazeaza pe consumul alimentelor suta la suta naturale si organice, pentru a-ti curata organismul de toxine. In plus, meditarea joaca un rol important, deoarece combina principiile unui stil de viata vegetarian cu cele ale credintei budiste.

Inspira-te din aceasta dieta si invata sa consumi alimente bogate in fibre, dar si naturale.

Dieta 5

Este indragita de staruri ca Megan Fox, Jessica Simpson si Eva Mendes.

A fost creata de antrenorul personal al celebritatilor, Harley Pastenak. Secretul acestui regim sta in cifra cinci: consuma cinci mese pe zi, iar orice preparat trebuie sa contina cinci ingrediente. In plus, include si un plan de cinci exercitii fizice de cinci minute. O zi pe saptamana vei avea posibilitatea sa mananci ce vrei.

Dieta 5 este importanta, deoarece pune accent pe echilibru, pe distributia proteinelor, a fibrelor, a carboxidratilor, a grasimilor si a fluidelor, pentru a mentine organismul “ocupat”.

Dieta Atkins

A devenit cunoscuta in anii `60 si a ajutat mai multe celebritati sa ajunga la greutatea ideala. Elizabeth Hurley si Rihanna au urmat aceasta dieta, ce presupune consumarea unor alimente bogate in grasimi, dar scazute in carbohidrati.

Dieta GI ( Glycemic Index)

Este un program de slabit indragit de Kyle Minogue, Julia Roberts si Sharon Stone, ce consta in consumul de alimente care au un indice glicemic redus. Este indicat sa reduci produsele care au un indice glicemic mare si, in acelasi timp, sa fii atenta la fructele pe care le mananci. Unele dintre ele au un indice foarte mare, ceea ce nu te va ajuta in dieta.


Foto: Instagram

În articolul

Slabeste ca la Hollywood: cinci diete indragite de celebritati

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât a ajuns să coste o casă veche în Centrul Capitalei. După renovare, poate fi vândută cu 2 milioane de euro
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Internetul se schimbă pentru totdeauna. Ce se va întâmpla cu Google
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
DeParinti
Terci cu banane și căpșuni. Un mic dejun potrivit pentru orice copil
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
x