Gökhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale

Publicat pe 21.11.2022 la 19:34 Actualizat pe 21.11.2022 la 20:15

Gokhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale. Despre ce este vorba

Gökhan Alkan poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi, descheiată la piept și are o privire încruntată

Gökhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale

Happy Channel

Gökhan Alkan face parte din distribuția serialului “Inimă rănită”. A reușit să-și surprindă fanii în rolul de protagonist și în ciuda condiției sale s-a dezvoltat profesional fără doar și poate. Pe rețelele sociale este retras în ceea ce privește viața sa personală, însă reușește să-și țină internauții în suspans.

Gökhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale

După o lungă perioadă de absență, Gokhan Alkan a revenit în atenția fanilor cu o nouă fotografie postată în mediul online. Are peste 3 milioane de fani și reușește de fiecare dată să aducă un suflu nou pe rețelele sociale. Deși a postat până acum peste 80 de fotografii și filmulețe, a reușit să strângă mai multe comentarii și aprecieri ca mulți alți actori din Turcia.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gökhan Alkan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, la fel ca faimosul Can Yaman. Interpretează rolul de protagonist în serialul “Inimă rănită” și a dovedit în repetate rânduri că este un profesionist desăvârșit. Pe plan personal a reușit să-și construiască o relație, însă aceasta s-a încheiat după câțiva ani. Joacă rolul lui “Ferit” în serialul “Inimă rănită” și unul dintre cei mai carismatici actori din Turcia.

Născut pe 8 decembrie 1987 în Istanbul, este absolvent al Kocaeli University Automotive Engineering. A studiat în MSM Actor Studio. A jucat în primul său serial timp de 2 sezoane la scurt timp după absolvire. A câștigat premiul Asia Pacific Actors Network în Coreea de Sud în anul 2016. Împreună cu Öykü Karayel a câștigat premiul pentru Cel mai bun cuplu dintr-un serial în cadrul Golden Butterfly în anul 2017.

În ceea ce privește relațiile, spune că “dragostea învinge întotdeauna”. Gökhan Alkan subliniază că nu există conflict ce nu poate fi depășit atunci când vrei să dăruiești cu adevărat. În timpul liber , actorul din “Inimă rănită” preferă să citească și să asculte muzică bună.

“Cel mai important lucru pentru a ne face existența mai suportabilă este umanitatea.”, a declarat Gökhan Alkan care se vede un iubitor de natură copiii și tot ceea ce îl înconjoară.

Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan

Nesrin Cavadzade s-a născut pe 30 iulie 1982 în Turcia, însă are origini din Azerbaijan. Și-a început activitatea încă din 2003, iar mutarea în Istanbul a venit la vârsta de 11 ani. Chiar de pe băncile școlii a decis că își dorește să devină actriță, fiind implicată în piesele de teatru ale clasei sale. În timpul liceului a jucat în 5 scurt metraje, fiind difuzate în cadrul festivalurilor locale și internaționale de film, inclusiv Berlinale Talent.

A primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale și a studiat în cadrul Marmara University, departamentul de cinema și TV. A câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul festivalului “The lamb” În 2014. Are 3 milioane de urmăritori pe pagina personală de Instagram, acolo unde, ca și alte vedete recunoscute, comunică în permanență cu cei care o îndrăgesc.Campus.

În articolul

Gökhan Alkan din „Inimă rănită” revine în atenția publicului cu o nouă fotografie postată pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x