Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat

Publicat pe 11.05.2023 la 19:00 Actualizat pe 11.05.2023 la 15:52

Nurgul Yesilcay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat.

Nurgül Yeşilçay poartă o rochie neagră cu decolteu și stă alături de colegii din Furtună pe Bosfor

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay este protagonista serialului “Furtună pe Bosfor” , unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia. Actriță și model, s-a născut în Afyonkarahisar pe 26 martie 1976. A început să cocheteze cu roluri în diferite producții încă din 1995 și a dovedit de-a lungul timpului că își merită locul în cele mai importante topuri.

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia

A studiat dramă în cadrul unei facultăți de profil din țara natală și chiar de la absolvire a avut de-a face cu roluri impresionante pe diferite scene de teatru. A interpretat personajul “Ophelia” din “Hamlet”, dar și pe “Blanche DuBois” din “A streetcar named desire”. Pe lângă acestea, s-a făcut remarcată și pe micile ecrane în trei producții ce au depășit recorduri peste recorduri. Filmul “Edge of heaven” a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu în cadrul celei de-a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes în 2007.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La momentul respectiv a declarat că “mi-au fost oferite proiecte importante din partea mai multor producători de la Cannes, dar băiatul meu este încă un bebeluș”. A urmat în 2001 un nou proiect important și astfel a câștigat premiul pentru “Cea mai bună actriță” în cadrul celei de-a 45-a ediție a Antalya Golden Orange Film Festival. A fost căsătorită cu Cem Özer din 2004 până în 2010 și are 1.60 cm înălțime.

Citește și: Cine este Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre vedetă

În mediul online are peste 2 milioane de fani din întreaga lume, iar contul personal de Instagram este plin cu peste o mie de fotografii și filmulețe realizate atât pe plan personal, cât și profesional. Este imaginea mai multor branduri de lux și recent a pozat pentru coperta unei reviste din Turcia.

“Ce poze frumoase a realizat draga mea Lara și de această dată. Felicitări întregii echipe. Ediția din luna noiembrie a revistei Alem”, a scris vedeta din “Furtună pe Bosfor” în dreptul descrierii. Peste 50 de mii de aprecieri a primit aceasta.

Nurgül Yeşilçay și-a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. La ce diete apelează vedeta din “Furtună pe Bosfor”

Are 46 de ani însă nu renunță la ținutele mulate care să-i scoată în evidență trupul perfect. A explicat într-un interviu recent cum a reușit să dea jos 10 kilograme în doar o lună. Recunoaște că a simțit nevoia de a mânca haotic timp de 16 ore, însă apoi corpul său și-a reglat metabolismul.

Citește și: Cine este Ayşenil Şamlıoğlu, actrița din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita vedetă

“O să câștig ale kilograme în curând, lăsați-mă să mă bucur că acum arăt așa”, a scris vedeta din “Furtună pe Bosfor” în cadrul descrierii uneia dintre fotografiile postate pe internet. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie mulată ce i-a lăsat la vedere bustul generos, dar și abdomenul perfect. Pentru a slăbi, vedeta a mărturisit că a consumat proteine în cea mai mare parte.

“Am stat înfometată 16 ore, folosesc ou pentru pungile de sub ochi și zaț de cafea pentru celulită.”, a declarat vedeta. De asemenea, Nurgül Yeşilçay practică sport 3 zile pe săptămână pentru a-și menține formele de invidiat. Fotografiile urcate în online de celebra actriță au reușit să-i surprindă pe fani.

În articolul

Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x