Happy People
A apărut testamentul lui Andrés García. Cui îi va reveni averea regretatului actor de telenovele

Publicat pe 13.04.2023 la 13:02. Actualizat pe 13.04.2023 la 13:27

La scurt timp după trecerea în neființă a marelui actor Andrés García, copiii acestuia au început lupta pentru avere. Ce spune fiul soției sale despre ultima dorință a tatălui vitreg.

Andrés García a încetat din viață din cauza mai multor probleme de sănătate. Marele actor suferea de ciroză hepatică

Profimedia Images

Fiul văduzei actorului, Margarita Portillo, a trimis un mesaj legat de moștenirea lui Andrés García. A subliniat faptul că Andrés Jr., Leonardo și Andrea García sunt nevoiți să respecte dorințele tatălui lor și să înceteze a răscoli trecutul.

A apărut testamentul lui Andrés García, regretatul actor de telenovele

Andres Portillo, fiul soției regretatului actor, a cerut respect și onoare pentru deciziile pe care le-a luat tatăl său vitreg înainte de a înceta din viață. Andrés García a murit pe data de 4 aprilie la vârsta de 81 de ani în timpul unei lupte contra cirozei hepatice. Fiul vitreg al marelui actor se presupune a fi singurul moștenitor al averii. Acesta a ținut să le trimită un mesaj fraților săi, în urma polemicii apărute în timpul vieții lui Andrés García.

View this post on Instagram

A post shared by Andrés García (@andresgarciatvoficial)

“Nu cred că sunt foarte multe de zis, trebuie să-l respectăm pe tatăl meu, deciziile pe care le-a luat și să încercăm să nu mai deranjăm. Să-i onorăm amintirea și nu vorbesc despre lucrurile materiale, să-l onoreze pe el. Mie mi se face foarte rău când văd lucrurile acestea în presă. Trebuie să-l respectăm.”, a declarat într-un interviu pentru revista Hoy, arată Univision.com. Andrés Portillo a subliniat că va avea grijă de acum înainte de toate proprietățile pe care actorul le deținea în Acapulco.

“De acum câțiva ani când tatăl meu acuza dureri de spate, m-a rugat să-l ajut aici și este pentru că el mi-a cerut și așa va fi și de acum înainte, eu voi continua să administrez.”, a mai spus. În ceea ce privește declarațiile lui Roberto Palazuelos legate de castelul pe care actorul în deținea în Ajusco, acesta a mărturisit: „Tatăl meu i-a răspus lui, i-a spus că face ceea ce dorește cu lucrurile lui, la urma urmei nimeni nu trebuie să decidă cum își vinde el proprietățile, scump sau ieftin. Sunt situații care nu-i privesc pe mulți, nici pe mine, și mai ales pe el.”

Roberto Palazuelos îi va ajuta pe copiii lui Andrés García cu testamentul, dacă aceștia vor cere

Într-un interviu recent, Roberto Palazuelos a mărturisit că Margarita Portillo l-a îndepărtat pe regretatul actor de oamenii care îl îndrăgeau. De asemenea, a subliniat că-i va ajuta pe copiii în ceea ce privește testamentul tatălui lor, asta dacă ei o vor cere.

“Această temă, voi vorbi cu copiii, să vedem dacă ei sunt în regulă cu ceea ce s-a întâmplat. Dacă sunt de acord cu voința tatălui lor sau își doresc să aibă acțiuni. Eu personal nu o să intervin doar dacă ei mi-o vor cere. Și altceva, noul testament care s-a realizat a fost atunci când Andres era deja bolnav și lua pastile pentru durere, nu se afla în deplinătatea facultăților mintale. Eu am personalitate juridică pentru a face acest lucru. Cu toate astea, nu voi face nimic dacă copiii nu mi-o vor cere, pentru că la urma urmei, ei sunt copiii.”, a declarat actorul Roberto Palazuelos, cel care multă vreme i-a fost prieten bun și confident regretatului Andres Garcia. Cei doi și-au slăbit legăturile în urma unor discuții profunde.

În articolul

A apărut testamentul lui Andrés García. Cui îi va reveni averea regretatului actor de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp