Happy People
A început Antalya Golden Orange Film Festival. Printre primii câștigători s-a aflat și Aras Bulut Iynemli

Publicat pe 07.10.2024 la 14:30. Actualizat pe 07.10.2024 la 15:32

Antalya Golden Orange Film Festival și-a deschis porțile în cadrul celei de-a 61-a ediții. Mai mulți actori au primit distincții de onoare pentru munca de pe platourile de filmare.

Antalya Golden Orange Film Festival in Antalya, 2019

Getty Images

Antalya Golden Orage Film Festival și-a deschis porțile pentru ediția cu numărul 61 din acest an. Iubitorii de artă s-au aflat încă o dată pe covorul roșu și au putut să se reîntâlnească după o perioadă de absență. Ceremonia a avut în Cam Piramit Congress Center. Mai multe premii de onoare au primit Erdal Özyağcılar, Selçuk Yöntem, Şerif Sezer, Müjdat Gezen și Işıl Yücesoy.

A început Antalya Golden Orange Film Festival

De asemenea, premii pentru munca lor pe platourile de filmare au fost înmânate actorilor Aras Bulut Iynemli și Farah Zeynep Abdullah. Primarul orașului Antalya a vorbit în cadrul deschiderii ceremoniei. Acesta este Muhittin Böcek și a reușit să atragă atenția asupra faptului că fiecare dintre cei prezenți au o amintire diferită în cadrul acestui eveniment.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

“Am folosit o cameră de filmat de cinema pe care am cumpărat-o cu un premiu pe care l-am câștigat la vârst de 15 ani. Am arătat prietenilor și colegilor filme din diferite părți ale Antalyei în perioada școlii. Invitam pasionați de cinema și făceam anunțuri. Îmi este imposibil să uit aceste momente. Pentru noi, Antalya înseamnă copilărie, tinerețe, speranță. Pe scurt, Golden Orange este viața însăși.”, a transmis primarul orașului Antalya, arată kemergozcu.com.

Actrița Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă a primit un premiu de onoare ce a fost înmânat de către actorul Emre Altuğ, colegul său de platou din cadrul aceluiași serial.

“Sunt foarte entuziasmată, onorată și mândră. Aș vrea să mulțumesc tuturor producătorilor și regizorilor care s-au aflat în viața mea pe tot parcursul în această călătorie. Vă iubesc foarte mult. Sper ca industria de cinema să trăiască viață lungă, la fel și Golden Orange.”, a transmis vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și:

Un alt premiu de onoare a fost înmânat de către protagonista din Asi – Împotriva destinului, Tuba Büyüküstün, către vedeta din Dragoste și ură, Işıl Yücesoy. Aceasta din urmă a lăsat un mesaj de mulțumire atunci când a urcat pe scenă.

“Nu pot să vă spun cât de entuziasmată sunt că mă aflu printre voi. Aș vrea să-i mulțumesc lui Ferzan Ozpetek și prietenilor din juriu pentru că mi-au oferit acest premiu. Aș vrea să-i mulțumesc de asemenea primarului Antalyei care a venit și a insistat să realizeze acest eveniment. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au ținut de mână, care m-au privit în ochi și care mi-au fost alături timp de 55 de ani. Mă înclin în fața tuturor.”, a transmis vedeta.

Aras Bulut İynemli a primit un premiu important în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival

Actorul celebru din Legea familiei a primit un premiu important pentru munca pe platourile de filmare. Acesta i-a fost înmânat de către Perihan Savaș. Aras Bulut a ținut să transmită câteva cuvinte atunci când s-a aflat pe scenă.

“Sunt foarte mândru și fericită să mă aflu la Antalya Golden Orange Film Festival. Bineînțeles, este o onoare să primesc un premiu la ediția cu numărul 61 a festivalului, dar ce este mai valoros este că am primit premiul din partea lui Perihan Savaș. Mă înclin în fața tuturor maeștrilor actor.”, a spus protagonistul din Legea familiei.

În articolul

A început Antalya Golden Orange Film Festival. Printre primii câștigători s-a aflat și Aras Bulut Iynemli

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp