Happy People
Actorul Kenan İmirzalıoğlu are 49 de ani și o familie frumoasă. E căsătorit din 2016 cu vedeta TV Sinem Kobal

Publicat pe 27.03.2024 la 15:01. Actualizat pe 27.03.2024 la 15:49

Află detalii despre actorul Kenan İmirzalıoğlu și descoperă viața sa personală în afara platourilor de filmare. E căsătorit din 2016 cu o vedetă TV.

Actorul Kenan İmirzalıoğlu are 49 de ani și o familie frumoasă

Profimedia Images

Kenan İmirzalıoğlu este un actor de origine turcă recunoscut pentru diferitele personaje pe care le-a interpretat de-a lungul timpului în seriale de succes. Pe lângă actorie, a cochetat și cu modellingul, fiind prezent pe diferite scene în cadrul prezentărilor.

Actorul Kenan İmirzalıoğlu are 49 de ani și o familie frumoasă

Lumea divertismentului în Turcia a reușit să aducă pe piața divertismentului nume importante. Printre acestea se află și actorul Kenan İmirzalıoğlu. A jucat pentru prima oară în serialul de aventură Alacakaranlık, produs în 2003. A împărțit platourile de filmare împreună cu Ayça İnci și Uğur Yücel. A interpretat rolul Ferit Caglayan. Deli Yürek a avut 4 sezoane și premiera a fost în 1998. Astfel, prestanța actorului a început foarte rapid să iasă la suprafață. Anul 2005 l-a adus în drama Acı Hayat timp de două sezoane. A jucat alături de vedete precum Ebru Kocaaga și Selin Demiratar, acolo unde a interpretat rolul Mehmet.

View this post on Instagram

A post shared by Kenan Imirzalioğlu (@official_kenanimirzalioglu)

Drama Mehmed Cuceritorul din 2018 i-a adus faima internațională. A împărțit platourile de filmare cu celebrii Mert Yazıcıoğlu și Çetin Tekindor. A jucat rolul de protagonist alături de Cansu Dere în Ezel din 2009. Are peste 180 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Cea mai recentă dintre acestea este realizată alături de vedeta Sinem Kobal cu care e căsătorit din 2016. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la finalul anului 2020, atunci când s-a născut fetița lor Lalin. Se pare că actorul a fost atât de fericit încât le-a oferit bomboane tuturor angajaților din spital. A urmat nașterea celei de-a doua fiice pe care au botezat-o Leyla. Astfel, îndrăgostiții se bucură în prezent de o viață fericită de familie. În ceea ce o privește pe Sinem Kobal, aceasta a publicat o fotografie de-a dreptul emoționantă pe pagina de socializare.

Sinem Kobal și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de fiica Lalin

Are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat sute de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de fiica Lalin chiar pe platourile de filmare. Vedeta lucrează în cadrul seriei "Ömer". De când s-a căsătorit cu actorul în 2016, vedeta a petrecut mai multă vreme alături de familie și a neglijat proiectele profesionale.

Citește și:

Alături de fiica în vârstă de 3 ani, Sinem Kobal a apărut în cadrul unui proiect așteptat. Născută pe 14 august 1987 în Istanbul, a jucat de-a lungul timpului în producții precum Dadi în 2001, Selena între 2006 și 2009 și altele.

În ceea ce îl privește pe Kenan İmirzalıoğlu, acesta s-a născut pe 18 iunie 1974 în Ankara și a dovedit în repetate rânduri că își merită locul în viața publică. A rămas mereu discret în ceea ce privește viața personală și s-a dedicat vieții artistice. A participat în mai multe emisiuni TV și show-uri importante, fiind o piesă de puzzle ce nu poate niciodată să lipsească din lumina reflectoarelor.

În articolul

Actorul Kenan İmirzalıoğlu are 49 de ani și o familie frumoasă. E căsătorit din 2016 cu vedeta TV Sinem Kobal

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp