Happy People
Actorul mexican Valentino Lanús este acuzat de fraudă. Boxerul Jorge Kahwagi susține că actorul l-a înșelat. Ce tertipuri ar fi folosit acesta

Publicat pe 02.11.2023 la 16:24. Actualizat pe 02.11.2023 la 16:32

Situație tensionată în industria cinematografică după ce Jorge Kahwagi susține că a fost înșelat de Valentino Lanús cu vânzarea unor obiecte.

Valentino Lanús

Gettyimages.com

Valentino Lanús este acuzat de fraudă. Jorge Kahwagi susține că actorul l-a înșelat cu vânzarea unor obiecte aduse din India.

Situație tensionată în industria cinematografică după ce Jorge Kahwagi susține că a fost înșelat de Valentino Lanús

Acum că a revenit în televiziune, jucând în melodrama Mi vida es tu vida, numele lui Valentino Lanús revine în actualitate după pauză lungă care l-a ținut departe de industria cinematografică.

În urmă cu câteva săptămâni, actorul a declarat pentru TVyNovelas că a suferit de cancer și că s-a vindecat datorită unei metode milenare care l-a scutit de chimioterapie.

Această revenire i-a încântat pe mulți fani, dar a stârnit și furia unor celebrități precum Jorge Kahwagi, care i-a spus lui Gustavo Adolfo Infante că Valentino l-ar fi înșelat.

Potrivit prezentatorului emisiunii De primera mano, actorul ar fi comis o fraudă, oferindu-i fostului boxer articole din India, luând 4 milioane de pesos și apoi dispărând.

În conversația pe care Gustavo Adolfo a avut-o sâmbăta trecută cu Kahwagi, soția lui Lanús a fost implicată și ea în această afacere care l-a făcut controversat pe starul Televisa.

În articolul

Actorul mexican Valentino Lanús este acuzat de fraudă. Boxerul Jorge Kahwagi susține că actorul l-a înșelat. Ce tertipuri ar fi folosit acesta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp